Здравейте, може ли да споделите мнения за тази кола:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11282830306419277&f1=details
Виждал съм я на място, не сме я палили, но изглежда запазена. Знам, че външния вид не е всичко, но цената според мен е прекалено ниска, не че се бутам да давам много пари ама... Кажете какво мислите, че ми се въртят в главата едни мисли за Б3-ката и този от обявата. Благодаря Ви предварително!

Питания за конкретен Пасат
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Питания за конкретен Пасат
хубав е
много ми е чудно какво учакваш да ти каже някой.
че има проблем с ръчната ли или с двигателя.
само едно мога да кажа което да има смисъл - КУПУВАЙ
ПС. после му мисли.

много ми е чудно какво учакваш да ти каже някой.
че има проблем с ръчната ли или с двигателя.

само едно мога да кажа което да има смисъл - КУПУВАЙ
ПС. после му мисли.
- sunman1972
- Автомобил:
- Двигател:
по-скъпа подръжка,частите също в сравнение с б3,пък ако караш на бензин-честито!
- Dragoslav
- Автомобил:
- Двигател:
да й хвърлят едно око в сервиз...изкай оригиналните документи от швейцарийка, кой какво и кога е сменял нещо...и я взимай ако всичко е типтоп...изглежда найстина добре...ще кихаш повечко за бензин,ама ще се родиш...хехе!Успех
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Абе карай си Б3-та И не се занимавай. Тая ша трябва да я пазиш по дупките, не като сегашната. Ходи на море с тея пари.
Карал съм половин година такава ама кво да кажа, не ме грабна. Нищо особено като возия, Б3 на дедото вози по меко. Единственото дето и е по хубаво от твоята е, че е комби.

Карал съм половин година такава ама кво да кажа, не ме грабна. Нищо особено като возия, Б3 на дедото вози по меко. Единственото дето и е по хубаво от твоята е, че е комби.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Моята я взех за 5 и е перфектна само че е дизелак....спазари се малко
Обаче...ако никога не си качвал в такава кола, ходи с някои които разбира, че иначе може доста да се набуташ....частите са скъпи.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Този червен кошник ще го продадат на първият, който извади някакви пари...
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Освен тези пари имаш и още харчове понеже колата е от Швейцария- ДДС и т.н. 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
kibo_tom_8440 написа:Освен тези пари имаш и още харчове понеже колата е от Швейцария- ДДС и т.н.
Какви ДДС-та трябва да плаща,че не мога да се сетя?Стига бъркали хората!
- tomata
- Автомобил: VW Passat B5 Alhambra
- Двигател: AWT AWC
колега сори ама това мнение не е сериозно коя кола не се пази от дупките. неможе да се сравняват двете коли. така на външен вид изглежда добре колата. ходи на место покарай я, чуй двигателя. Другото което да имаш в предвид, че е от Швейцария имаш мито попитай колко пари е, не е по-малко от 500 лв не слушай ако продавача ти каже че е 200лв. УспехГергин написа:Абе карай си Б3-та И не се занимавай. Тая ша трябва да я пазиш по дупките, не като сегашната. Ходи на море с тея пари.![]()
Колата трябва на теб да ти харесва, а не на съфорумците.Мненията ,че старото е хубаво няма лошо ама не може да караме абитуренти
и над 20 годишни коли по тази причина. Ако ти харесва вземай и им напиши колко съжаляваш за старата кола.

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Тази цена не ми се струва ниска, при положение, че има още доста разходи, докато се регне. Пък и този мотор е доста хищен на градско каране. Червеният цвят е най-уязвим на атмосферните влияния. По-добре се огледай за някой TDI. 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Благодаря колеги, наистина знам, че няма как да се каже по обява технически дали е наред колата, но просто исках да чуя мнения, защото за Пасат 5,5 няма да събера пари скоро, а този ми харесва доста. Ще отида да го разгледам и ще пиша после, ако имам евентуално въпроси. В интерес на истината колата седи там от доста време, надявам се ако някой колега от Плевен е ходил да я гледа да сподели отзиви... 

- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
Ljubon написа:Тази цена не ми се струва ниска, при положение, че има още доста разходи, докато се регне. Пък и този мотор е доста хищен на градско каране. Червеният цвят е най-уязвим на атмосферните влияния. По-добре се огледай за някой TDI.
внимавай ако я вземеш с този червен цвят защото тук едно ауди4 с такъв цвят го изкараха от една автомивка без гланц се едно е седяло 30 години на слънце и се оказа че е станало така от препарата дето мият
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
mitacee написа:Ljubon написа:Тази цена не ми се струва ниска, при положение, че има още доста разходи, докато се регне. Пък и този мотор е доста хищен на градско каране. Червеният цвят е най-уязвим на атмосферните влияния. По-добре се огледай за някой TDI.
внимавай ако я вземеш с този червен цвят защото тук едно ауди4 с такъв цвят го изкараха от една автомивка без гланц се едно е седяло 30 години на слънце и се оказа че е станало така от препарата дето мият
Червен автомобил не се мие с бесконтактно!Гъба и сапун само!Доколкото знам нямат и лак!