Голф 2 грозника
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2 грозника
Колегата го е написал още в началото на темата, че колата ще се боядисва.
- fosfobion
- Автомобил:
- Двигател:
не е там работата дали има пари или не важно е че има мерак пак на които не му изнася и не му харесва какво прави момчето да не пише излишни коментари ако ще помагате помагаите. 

- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
npu3pak написа:К'ви са тия теми бе хора, не ставайте смешни. Сменяте си огледалата и пускате темаТая кола няма една права линия, за какъв тунинг си горовим? За селски, ако е така съм съгласен. Стига вече глупави теми (направих си червен кант на решетката, смених си лявото огледало)
![]()
![]()
GAZARA, Какви идеи да даваме на колегата, като виждаме, че няма лев момчето. Без пари нищо не става!
на които не му харесва темата да не разглежда все пак е Голф 2 грозника и ако 4етете наред вси4ко ще разберете 4е мом4ето запо4ва от нулата и колата не е заваршена и има доста работа още...не сам адвокат но по големите градове сам виждал истински селски тунинг.а и мисля 4е всеки които запо4не една кола от на4алото и отвори тема от на4алото до края ще е добре за другите.....не харесвам като някои си купи нещо наготово и го пусне и хвали без да е завил и един болт... хаиде с здраве и ако имате идеи пишете а не цапаите темата...

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Момчето може да има желание,но явно няма средства,а без тях нищо не правим.Проект не се прави за един месец,а с години.Никой не се е родил научен и никой не е извадил една бала с пари на куп за проекта си,колегите от форума с големите проекти ще го потвърдят.Изисква се постоянство и много пари,но преди всичко идея какво искаш да постигнеш,тук не виждам идея,как тогава да дам съвет?Критикувам,за да се замисли момчето,че хвърля труд,но на вятъра,а и да се замисли че през пръсти не стават нещата.Старание търпение и някой лев,с бързане и без пари резултата е виден.
- asd_pld
- Автомобил:
- Двигател:
T.C.T. написа:4 страници а нищо градивно.гоУф на кокили с широки и малки джанти стърчащи с по три пръста извън калниците,омазана решетка,неугледен външен вид.Рат стайла е изкуство твоето е свинщина и сбиратлъци,дет се казва за без пари толкова.За колегата дето каза за копирането...каквото и да говорите всеки копира от някъде и там е истината,можеш да си отвориш очите от проекти за хиляди евро и да го направиш в България за стотици или хиляди разделено на 5 и в лева.
колега не искам да се карам с никои но кое е сбиртлъци и кое е за бес пари посочи ми една част верно има подараци но те са от приятели.И кое е свинштината??????????????????????????????????????????????????
- asd_pld
- Автомобил:
- Двигател:
npu3pak написа:К'ви са тия теми бе хора, не ставайте смешни. Сменяте си огледалата и пускате темаТая кола няма една права линия, за какъв тунинг си горовим? За селски, ако е така съм съгласен. Стига вече глупави теми (направих си червен кант на решетката, смених си лявото огледало)
![]()
![]()
GAZARA, Какви идеи да даваме на колегата, като виждаме, че няма лев момчето. Без пари нищо не става!
колега чети внимателно темите преди да пишеш квито и да са глупости по темите на хората

П.П.не искам да звучи като заяждане

- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
asd_pld написа:npu3pak написа:К'ви са тия теми бе хора, не ставайте смешни. Сменяте си огледалата и пускате темаТая кола няма една права линия, за какъв тунинг си горовим? За селски, ако е така съм съгласен. Стига вече глупави теми (направих си червен кант на решетката, смених си лявото огледало)
![]()
![]()
колега чети внимателно темите преди да пишеш квито и да са глупости по темите на хоратапокажи ти какво направи със собствените си пари и ръце да видим без да искаш лев от мама и тате.
Аз няма какво да покажа, за това не съм го и направил

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
asd_pld написа:колега не искам да се карам с никои но кое е сбиртлъци и кое е за бес пари посочи ми една част верно има подараци но те са от приятели.И кое е свинштината??????????????????????????????????????????????????
Сбирщина е когато детайл с детайл не си пасва,това виждам при теб.Дори не мога да ти схвана замисъла за колата.Дотука виждам един сменен мост,четири джанти и една решетка пръсната със спрей,изпълнението оставям без коментар.
- asd_pld
- Автомобил:
- Двигател:
npu3pak написа:asd_pld написа:npu3pak написа:К'ви са тия теми бе хора, не ставайте смешни. Сменяте си огледалата и пускате темаТая кола няма една права линия, за какъв тунинг си горовим? За селски, ако е така съм съгласен. Стига вече глупави теми (направих си червен кант на решетката, смених си лявото огледало)
![]()
![]()
колега чети внимателно темите преди да пишеш квито и да са глупости по темите на хоратапокажи ти какво направи със собствените си пари и ръце да видим без да искаш лев от мама и тате.
Аз няма какво да покажа, за това не съм го и направилА ти щом си се осмелил да направиш тема, трябва да си готов и за критики.
аз съм прецинил че ще има и хора на които няма да им хареса това което съм започнал
T.C.T. написа:asd_pld написа:колега не искам да се карам с никои но кое е сбиртлъци и кое е за бес пари посочи ми една част верно има подараци но те са от приятели.И кое е свинштината??????????????????????????????????????????????????
Сбирщина е когато детайл с детайл не си пасва,това виждам при теб.Дори не мога да ти схвана замисъла за колата.Дотука виждам един сменен мост,четири джанти и една решетка пръсната със спрей,изпълнението оставям без коментар.
1.подмяната на почти целия интериор
2.не са четери джанти а четири модела джанти
3.фарове и стопове
4.изчистване на линията от ненужни дупки и емблеми
П.П.кои с кои детаил не си пасва???????????????????????????????????
П.П.2 за решетка няма да споря че е усрана и не ми пука тъикато имам още 3 броя в гаража тази беше за проби прежалена
- Speed_Demon
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AFN 220hp+
супер се кефя на проекта дано да стане някоя супер яка, успех 

- horor1991
- Автомобил:
- Двигател:
Темата има Нужда да се раз4исти!!
Екстра си е колицата Като има Мерак Ще се занимава мом4ето!
Тва дет си го написал!Дай некоя решетка с два фара да Спазариме!
П.П.2 за решетка няма да споря че е усрана и не ми пука тъикато имам още 3 броя в гаража тази беше за проби прежалена

Тва дет си го написал!Дай некоя решетка с два фара да Спазариме!

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
asd_pld написа:1.подмяната на почти целия интериор
2.не са четери джанти а четири модела джанти
3.фарове и стопове
4.изчистване на линията от ненужни дупки и емблеми
П.П.кои с кои детаил не си пасва???????????????????????????????????
1.Снимки не съм видял нито преди нито след.
2.Може и 100 да си сменил,тея дето са на колата не са за там.
3.Страхотна промяна.
4.Обезличил си я страхотно.
П.П.Един с един не си пасва.
П.П.2 Ще се научиш се някога,продължавай да опитваш.
Ще погледна темата след 5-6 месеца,дано има развитие.

- don hose
- Автомобил:
- Двигател:
Колега моя скромен опит показва че за да стане като трябва, първо се разглобява колата основно,после се изправя детайл по детайл,през това време събираш по дребните неща гледаш разни готови коли харесваш идеи и действаш.По начина по който действаш става сергия.Успех ти желая!
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
don hose написа:Колега моя скромен опит показва че за да стане като трябва, първо се разглобява колата основно,после се изправя детайл по детайл,през това време събираш по дребните неща гледаш разни готови коли харесваш идеи и действаш.По начина по който действаш става сергия.Успех ти желая!
Ами ако ползва колата всеки ден и няма възможност да я разглоби основно,не е работа за 3,4,6 дена та да се прежали да ходи пеш.Честно казано до тук и на мен не ми харесва,ама си запазвам забележките за мен и не правя като повечето само да нареждам

П.п Забележете,че в повечето проекти във форума всеки започва от адската цигания,обаче след година нещата почват да придобиват съвсем друг вид.Нека го оставим и времето ще си покаже
П.п2 не ми харесват джантите само!!!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Еииииииииия , нова тема , а
Браво Калоянчо , добре си го захванал !
Салона с които си в момента не е дълбокото рекаро .
Продължавай в същият дух да ъпгрейдваш количката , стискам ти палци !!!

Браво Калоянчо , добре си го захванал !
Салона с които си в момента не е дълбокото рекаро .
Продължавай в същият дух да ъпгрейдваш количката , стискам ти палци !!!

Последна промяна от Deo88 на Пет 11 фев 2011 9:59, променено общо 1 път.