Впрос за ABF двигател
Впрос за ABF двигател
Здравейте колеги. Искам да попитам за този двигател. Двигателя е 2000 кубика, 16клапана , с два вала ,и 150 конски сили , ако не се лъжа даните съм ги писъл точно. Въпроса ми коко ще ми излезне като цена да му увелича мощтноста да стане не повече от 220 конски сили.
Нужно ли е да купувам други бутала? И колко км. в час ще е максималната скорост с 70 к. с. повече?
Ако ми излезне някъде до 3000лв си заслужава да се занимавам. Моля дайте ми конкретен отговор. Благодаря предварително.
Нужно ли е да купувам други бутала? И колко км. в час ще е максималната скорост с 70 к. с. повече?
Ако ми излезне някъде до 3000лв си заслужава да се занимавам. Моля дайте ми конкретен отговор. Благодаря предварително.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Впрос за ABF двигател
ще си заслужава, максималната скорост ще стане поне 280, давай
възможно ли е хората са искарали 400 коня от 2 литра мисля че поне 300 е нормално, има вероятност да се потроши мотора на тези коне. 
смятам го така колата излиза 150 коня заводско и го умновавам по две и картинката е ясна за агрегата.

смятам го така колата излиза 150 коня заводско и го умновавам по две и картинката е ясна за агрегата.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Цената на тея още 70кс може да дойде 2-пъти себестойността на автомобила. Изобщо имаш ли някаква концепция как мислиш да ги постигнеш тея 220коня?
Отделно примера който ти е дал колегата за на Владо колата там 3000лв май е само електрониката

Отделно примера който ти е дал колегата за на Владо колата там 3000лв май е само електрониката

radi_nrj написа:Цената на тея още 70кс може да дойде 2-пъти себестойността на автомобила. Изобщо имаш ли някаква концепция как мислиш да ги постигнеш тея 220коня?
Отделно примера който ти е дал колегата за на Владо колата там 3000лв май е само електрониката![]()
![]()
питам защото няма смисъл да ми излезе 7000лв когато мога за 10 000 лв да си взема Audi S4 quattro 310 коня битурбо. и ще е много по-добре, защото е с 6 скорости.
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
хахахахахахахахаха, еееееее човек ти направо ме уби! Значи S4 е по-добро само защото е с 6 скорости 

- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
Едно първоначално обслужване на S4 и ще се изпъпчиш,а гражданската на 2,7 колко е,а данък на 310 коня ами каското на такава кола???
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Който има парички за S4,няма да го притеснява колко ще му е обслужването и гражданската и другите глупости.Това е кола за рАсинг 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Мен ми е интересно как стана сравнението G3/S8. Да вземеш среден клас кола от среден клас марка и да го мериш с най-високия клас на марка, която принципно си е от по-висок клас... Още повече аудито е по-скоро като презокеански лайнер, карай си го за удоволствие
На мен ми е от едно време мечта това, но то си иска и парите все пак. Ако наистина имаш възможности си вземи Голф ВР6, напъчи го и се дърпай колкото искаш. Но аудито ще иска много повече пари за същите резултати. В смисъл, неоправдано много...

-
- Автомобил:
- Двигател:
И на другите ни е интересно как стана. Но ще трябва ти да обясниш, защото ти започна да ги сравняваш.mania написа:Мен ми е интересно как стана сравнението G3/S8...

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Бъркаш се, колега. Създателя на темата си го почна 

nikson85 написа:питам защото няма смисъл да ми излезе 7000лв когато мога за 10 000 лв да си взема Audi S4 quattro 310 коня битурбо. и ще е много по-добре, защото е с 6 скорости.
-
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Бъркаш се, колега. Създателя на темата си го почнаnikson85 написа:питам защото няма смисъл да ми излезе 7000лв когато мога за 10 000 лв да си взема Audi S4 quattro 310 коня битурбо. и ще е много по-добре, защото е с 6 скорости.
Възможно е да бъркам. Но е възможно и да не можеш да четеш. А, ти си от чукчите-писатели, извинявай!

mania написа:Мен ми е интересно как стана сравнението G3/S8. Да вземеш среден клас кола от среден клас марка и да го мериш с най-високия клас на марка, която принципно си е от по-висок клас... Още повече аудито е по-скоро като презокеански лайнер, карай си го за удоволствиеНа мен ми е от едно време мечта това, но то си иска и парите все пак. Ако наистина имаш възможности си вземи Голф ВР6, напъчи го и се дърпай колкото искаш. Но аудито ще иска много повече пари за същите резултати. В смисъл, неоправдано много...
да направиш кола с турбо фърчът много повече и после ако се обърка нещо по турбото пак трябва да даваш.
до 10 бонки ти е само турбото аз мисля и за вариант който ще ти излезне пак тези коне за същите пари и с повече екстри.
не говоря за S8 , а за S4 от 99г
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерак се гаси с пари. Ако имаш мерак и си сериозен , не само да търкаме клавиатурата , влагаш 3000лв. И не е нужно да е турбиниран за да върви прилично. Може да се направи доста добър атмносферен мотор за тези пари
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”