group® написа:
Колелцата на крика са само за предвижване на самия него из гаража, за където е предназначен, а не за каране по магистралата, защото нямате резервна![]()
![]()
обаче съм повече от убеден, че някой някъде и то не един или двама са се пробвали

group® написа:
Колелцата на крика са само за предвижване на самия него из гаража, за където е предназначен, а не за каране по магистралата, защото нямате резервна![]()
![]()
Meти написа:Има ли значение нали въпроса е да върши работа
LILO&STICH написа:Все пак ,качване,сваляне на 16" излиза по 70-80лв
Ото Кац написа:LILO&STICH написа:Все пак ,качване,сваляне на 16" излиза по 70-80лв
![]()
![]()
верно е Шок... на мен zа 4 гуми (монтаж/демонтаж) в Надежда ми вzеха само 40 лева...
altanivan написа:Е тук вече малко преувеличавате.. с този крик най-много да спестите сваляне/качване на гуми с дажнти от колата(2лв х 4 = 8лв) .. Ама не можете с него да свалите и монтирате гумите на джанти
nosex написа:altanivan написа:Е тук вече малко преувеличавате.. с този крик най-много да спестите сваляне/качване на гуми с дажнти от колата(2лв х 4 = 8лв) .. Ама не можете с него да свалите и монтирате гумите на джанти
44лв. струва качване на крик, демонтаж на 4бр. 13-ки + баланс, монтаж на същия брой 13-ки, сваляне от крик - всичко това в Диана![]()
Тъй че, за 16-ки 70лв, май е нормална цена
quattro^^ написа:аз 16лв за монтаж/демонтаж смяна на 4 гуми и баланссофия батки ви правят криви
LILO&STICH написа:quattro^^ написа:аз 16лв за монтаж/демонтаж смяна на 4 гуми и баланссофия батки ви правят криви
ела в София бе "батка" да работиш, и да ни сменяш гумите![]()
Милионер ще станеш,ама крив
smg написа:Meти написа:Има ли значение нали въпроса е да върши работа
Ако продават твоя крик на битака, друга песен ще запееш.
Meти написа:smg написа:Meти написа:Има ли значение нали въпроса е да върши работа
Ако продават твоя крик на битака, друга песен ще запееш.
Колега миналата година като бях с Жигулата ми откраднага чисто нов на 2 месеца акумулатор Бош за 150лв пък какво да кажа подадох жалба в Полицията и нищо преди няколко месеца ми дойде писмо от прокоратурата,че поради липса на доказателства и тем подобни детолото се прекратява. Примирих се купих си краден акумулатор и си карам сега с него. Така,че това е живота крадат ти купуваш после крадени. Краден или не като е 2-ра рака е без значение да му мисли продавача ако го хванат
Lepoev написа:Колега миналата година като бях с Жигулата ми откраднага чисто нов на 2 месеца акумулатор Бош за 150лв пък какво да кажа подадох жалба в Полицията и нищо преди няколко месеца ми дойде писмо от прокоратурата,че поради липса на доказателства и тем подобни детолото се прекратява. Примирих се купих си краден акумулатор и си карам сега с него. Така,че това е живота крадат ти купуваш после крадени. Краден или не като е 2-ра рака е без значение да му мисли продавача ако го хванат
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 81 госта