Shakez написа:K написа:Shakez написа:K написа:Като те гледам търсиш по-евтиното. В тоя случай Б5 110кс. е за теб явно.
По-евтин за поддръжка, по-издръжлив на бг нафта и малко по-икономичен. Вървежа му обаче не е като на 131кс.
Разхода на Б5.5 е: извънграда с каране 110-120км/ч около 6/100. В градски условия от 8 нагоре в зависимост от града, трафика и т.н.
...
Колега тук не съм съгласен. От София до Варна 5.2, като почти навсякъде съм спазвал ограниченията, а климатроника беше включен през цялото време. В града 7 - 7.5, максимум 8, при много задръствания.
Ти четеш ли при каква скорост е този разход, който съм споменал?
Все си мисля, че съм се научил. И казах, че съм спазвал повечето ограничения, имайки предвид, че съм карал приблизително със същата скорост. Разликата е малка, а също така бих добавил, че съм със седан. Както и да е, аз не се заяждам, а изразявам мнение. Като гледам, май няма нужда.
Един колега ти го написа по-горе. Ако караш с 80-90км/ч без да юркаш колата може и да постигнеш тия цифри.
Аз лично спрях да вярвам на бордовия комп. какво ми показва, винаги има отклонение около 0.5л/100км. При Сеата в града дори 1.5л/100.
Хулигана описа двете коли най-точно ми се струва

Днес имах възможност да покарам Б5, е има си разлика и това е.
BG_POLICE, това зависи от много неща. От 17-ки като минах на 16-ки и успях да го докарам до 8.2/100 в София, а на компа показваше 8.6/100.
Всичко се свежда с колко пари разполагаш и какво ти се кара. Ако търсиш евтинджоса - Б5 110кс, ако искаш повече лукс, мощ и имаш финанси - Б5.5.