Някой да знае, кой в България продава домашни водопади ?
Нещо подобно на това - http://www.harmonicenvironments.com/Products/Bellaqua.aspx
домашен водопад
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: домашен водопад
Съседите от горе 

На Банско в един хотел видях такова нещо...скоро може пак да ходя и ще попитам задължително кой го е правил
Kaizer Soze написа:Някой да знае, кой в България продава домашни водопади ?
Нещо подобно на това - http://www.harmonicenvironments.com/Products/Bellaqua.aspx
Има един сайт с форум. Ето го http://www.napravisam.bg/forum/ има много идей как да си направиш разни неща за "без пари". По случая и аз съм си го мислил. Там имаше една идея да си направиш от бебешко коритце, камъни, помпа и т.н., обаче много ме мързи.
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
velinsl написа:как да си направиш разни неща за "без пари"
Трябва ти варел с вода, параван, асистент(ка) и въображение.
1.Разпъваш паравана
2.Асистента седи зад паравана и излива водата над него, имитирайки водопад.
3.Впрягаш въображението си и си представяш, че всичко това е напълно реално и няма нищо общо с тия ла*на, дето ни засипват от всякъде в нашето ежедневие!

- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам как са го направили това нещо,но и на мен ми хареса-по скоро ще е по трудно да докараш точно такъв релеф при впръскване,нещо с дюзите е по специфи4но.Ина4е не е нещо сложно,има помпи с разли4ен дебит-и са безшумни......
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Знам, самата технология, помпите и стъклото не са сложни...коритото за събиране също.
Сложни са декоративните елементи. Някакси направи си сам няма да изглежда добре, а на мен ми трябва нещо към 50 санта широко и 150 или 200 високо. Лятото ще бъде много гот, пък и шикозно.
Най-накрая ще си го внеса отнейде и готово...
Сложни са декоративните елементи. Някакси направи си сам няма да изглежда добре, а на мен ми трябва нещо към 50 санта широко и 150 или 200 високо. Лятото ще бъде много гот, пък и шикозно.
Kaizer Soze написа:Знам, самата технология, помпите и стъклото не са сложни...коритото за събиране също.
Преди гледах сайт за декоративни камъни, и разни такива простоии, но не се сещам от къде. Порови, навярно ще излезе от някъде.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”