did.di написа:.... добрече му държаха спирачките... и му махам с ръка "КВО ПРАЙШ УЕ???" и онзи ....

"АМЧИ КАРАМ СИ УА"

did.di написа:.... добрече му държаха спирачките... и му махам с ръка "КВО ПРАЙШ УЕ???" и онзи ....
ping23 написа:Според мен решението е да сложат камери навсякаде и да овулнят половината тупани който и без друго абсолютно нищо не вършат!
aLways написа:Купувам следните части за голф 3 - 2врати.
.....
- фарове с ангел
.............
mitko_e_zagazil написа:колега интересува ме датчик на скоростомера skaip "nakozeni_py_rojdenie" priemi me az sam te dobavil
Meти написа:Днес даже са я смъкнали с още 1ст. и вече е 1.26лв с отстъпката 5ст на ЕКО става 1.22лв![]()
Meти написа:Тия нормални ли са 10 лева вход? Та това да не е кино10лева е супер цифра за вход в църква музей
Ivan_GT написа:ха....неразбирам от какво се притеснявате?Аз съм с каско в Алианз и там не маркират автомобила само ти дават стикери!Та имах едни стари счупени стопове сложих ги,платиха ми нови и пак си сложих мойте.Ако стоповете бяха маркирани трябваше да троша и там кадето е маркировката....но тъй като колата не ми е маркирана мога да си сложа каквото и да е и го плащат!
Mihailov78 написа:о, да!![]()
Днес по Стамболийски имаше auction.
Снимат с камерки, много са пъргави.
dannko написа:Колега възможно е заради ниско налягане в задна дясна гума да дава грешка тракшъна, от там компа влиза в авариен режим. След това селеноида на турбото лъже типтроника от което спират работа 6-ти и 8-ми цилиндър. Краиния резултат е голямо търсене на куката за теглене
batmilko написа:това счетоводителите не са хора бе![]()
embi4a написа:Батмилко не обиждай, че и аз съм счетоводител
Layer написа:повечето хотели са на 10 мин. от пистите.
значи аз бях в станцията на бнт , не е някакъв лук но цените са повече от евтини.
стаята е 36 лв на човек с закуска,обяд и вечеря....
IceHeart написа:Убава работа, и тая тема я Осрахте, ходете на толалетна бе хора, не серете у форума, и не забравяйте след това водата да си пуснете
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта