взех си от ръка червени пружини, обаче амортисйорите са маслени и сам ги скъсявал. упасявам се че няма да издържат.
има ли смисъл да слагам пружините?
мерси предварително
въпрос относно пружини на jetta 2
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- miroga
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами аз днес ги сложих, отпред се дигна с 3 см а отзад падна малко, абе отзад стана малко по ниска отколокото отпред. колата взе да се топа малко повече от преди, а относно амортисйорите сам чувал че маслените с твърди пружини не издържат и заминават бързо.
тези дни ще я снимам и ще кача малко снимки да са види на какво заприлича:)
тези дни ще я снимам и ще кача малко снимки да са види на какво заприлича:)
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам как да вкарам снимки но моита е толкова ниска че носачите са на четири пръста от асвалта а бронята е на един пръст карам с маслени амортисиори от 3 години и понеже е много твърда и те нямат почти никакво движение не се скапват отзад съм с четири пружини за да не упира в гумите като се качат повече хора
- sport generation
- Автомобил:
- Двигател:
- Jetta16v
- Автомобил:
- Двигател:
Re:относно пружините

Re: въпрос относно пружини на jetta 2
Добър ден на всички. Имам vw джета 1.8 90кс . 90г. Искам да вдигна задницата ! Как даго направя ? Какви пружини да си купя. Отпред е дигнат 4 пръста ,а отзат пръстите ми не флизат даже.Много ми е ниска задницата. Благодаря ви от сига.
Re: въпрос относно пружини на jetta 2
Гюрджан написа:Добър ден на всички. Имам vw джета 1.8 90кс . 90г. Искам да вдигна задницата ! Как даго направя ? Какви пружини да си купя. Отпред е дигнат 4 пръста ,а отзат пръстите ми не флизат даже.Много ми е ниска задницата. Благодаря ви от сига.
Ako си с оригиналният размер гуми си вземи оригиналният рамер пружини, твоите най вероятно са омекнали заради претоварване или е от годинките.
И един страничен въпрос, каква е тази глупост да се гледа цвета на пружините/амортисьорите?
За всяка кола има поне 20 различни вида пружини/амортисьори в каквито цветове се сетите, които означават точно НИЩО!
Много по-важно е да са качествени и да са с пластмасово/силиконова боя (покритие) от там нататък едно спрейче и какъвто цвят ви кефи

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”