арматурното табло трака
арматурното табло трака
Проблема ми е следния като колата ми седи на едно място (Голф 2 1.6 дизел) арматурното табло трака супер много все едно всеки момент ще падне трябва ли да се сменя или може да са стегне от някаде 

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Re: арматурното табло трака
Проблема може да идва от големия тампон на двигателя.
Но виж и други мнения

Но виж и други мнения

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай да го натиснеш силно там, където трака. Ако се пооправи вероятно се е раздрънкало просто. От коя страна трака?
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Най-вероятно си с пластмасовото табло?Ако е така,то много си чупи щипките.Аз свалих моето табло и направих метални стойки
Сега не трака.А ако таблото е здраво и трака,то явно имаш вибрации от мотора вследствие на тампона.Проблема обаче ще е в таблото ако си с пластмасово.Натисни го и виж дали спира да трака 

ми то трака навсякаде
като го натисна е по малко ама продължава направо и ръката почва да вибрира аз накрая до стъклото подлагах разни работи ма не става пак трака иначе пластмасово е да ама когато колата е в движение не трака на обогатителя като го дръпна пак не трака мисля че е на по ниските обороти само
преди туй имах същия голф 1 към 1 не тракаше така 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Свали таблото за профилактика.По-забавно е .Ако не се оправи поне ще си направил таблото и следват тампоните на мотора 

така е, аз без тва утре го вкарвам в сервиза при един приятел и ще са опитам да я направя да изглежда прилична кола че сега е малко трагична
а иначе тия тампони кви пари са

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”