Колеги каква марка са оригиналните амортесьори на поло 6н2 и знае ли някой приблизителна цена?
Благодаря предварително!!!

Оригинални амортесьори на поло 6н2 марка?
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Оригинални амортесьори на поло 6н2 марка?
докато чакаш отговор от 2 февруари да се беше обадил в който и да е магазин и да беше разбрал вече 

- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Какво значение има на моите пишеше нешто от сорта 6N0....... Germany каквито и да са предните стават от голф 2,3 Венто Поло и т.н. а задните от Поло има разлика във височината на чашките за пружините. Но от Поло стават за голф с малко преработка може да станат регулируеми задни
П.С Иначе имам едни за поло задни почти чисто нови погледни в обявите ако те интересува.

П.С Иначе имам едни за поло задни почти чисто нови погледни в обявите ако те интересува.
Попитах за марката защото обичам да си слагам само оригинални части.
Разбрах че оригиналните амортесьори са 30 40% по скъпи от най добрите марки просто от ВАГ ги поръчват от големите производители и че са една идея по качествени от амортесьорите да кажем на същата марка но вече с логото на самата марка.
Посъветвайте ме какви амортесьори да взема.
Когато взех колата беше със спортно окачване което много ми допада но пък колата беше много ниска.
Има ли вариант да съм с твърдо окачване но колата да е нормално висока?
Също така ако можете да ми предложите най добрия вариант (цена/качество) защото се отказах от оригиналните амортесьори.
Благодаря предварително.
btw gti rules
моята лека полека придобива gti look вече е с кожен салон и с ксенон на gti 
Разбрах че оригиналните амортесьори са 30 40% по скъпи от най добрите марки просто от ВАГ ги поръчват от големите производители и че са една идея по качествени от амортесьорите да кажем на същата марка но вече с логото на самата марка.
Посъветвайте ме какви амортесьори да взема.
Когато взех колата беше със спортно окачване което много ми допада но пък колата беше много ниска.
Има ли вариант да съм с твърдо окачване но колата да е нормално висока?
Също така ако можете да ми предложите най добрия вариант (цена/качество) защото се отказах от оригиналните амортесьори.
Благодаря предварително.
btw gti rules

- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
А това за кожата и фаровете го знаеме
иначе търси пружини които не свалят толкова много аз лично съм сложил 60/40 което значи че сваля 60мм отпред и 40мм отзад и хубави амортесьори (газови) аз ги свалих моите от друго поло което дойде от германия марката е bilstein мисля че са едни от най-добрите или другия вариант е да си вземеш коилове които са регулируеми и може да си ги правиш каквато височина си искаш.

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Остава и да смениш първата буква от името!
Аз препоръчвам Weitec - http://www.weitec.de/de/index.php
Доста добър баланс - а ако вземеш и регулируемо - ще си я направиш както искаш!

Аз препоръчвам Weitec - http://www.weitec.de/de/index.php
Доста добър баланс - а ако вземеш и регулируемо - ще си я направиш както искаш!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”