София - Бургас...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Еми почвам и аз със снимките и с коментара към тях
Значи първо искам да напиша, че снимките бяха доста повече .. обаче поради лични (и здравословни за мен
) причини се наложи да ги премахна
Първата среща се състоя на ул. Богориди на заведението с ехидното име 'Дъхът на тигъра'
Тук още никои не се беше запукал с ракиите и имат бистри погледи
Е.. тук вече ситуацията стана много сложна ...
Важен е бекгроунда
CellNet с бистър поглед.. (остава да не е бистър той си изплака очите по какичките
Nii тамън започва ....
.. и свършва..
Като се прибира в София ще ходи поне 2 седмици на масаж на врата.. Е КАК НЯМА ТОЙ СИ ГИ СЧУПИ НЯКОЛКО ПЪТИ
След 10-те ракии на 'Духът на тигъра' scuba заобича котките...
... и котките него
Nii + Домашна ракия + Радиоприемник = ужас!
BATTLE OF THE TITANS !!!
Nii каза че повече няма да си видя котката .. каза че ще я открадне
И гледа страшно след като си я поисках
И двамата я харесаха ... върнете ми котето
Long way to sunny beach
Азз
Не безизвестната яхта 'Маями' с една доста голяма делегация от бмв-та и мерцедеси (може би имаще среща на форума им на яхтата...)
Pirates of the carribean - The black pearl
Тука хапнахме по една много готина чорбичка
Двамата с Nii седнахме с лице към улицата (ПОУКА ОТ ПРЕДИШНИЯ ДЕН .. ОЩЕ МЕ БОЛИ ВРАТА
)
.. привързан към морето ... неможахме да го отделим.. през цялото време го гледаше и галеше с очи
.. САМО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ПОГЛЕДА.. No Comment!!!
Тука и двамата вече трудно гледахме ...
.. НО ЧУДО 2 МИНУТИ СЛЕД ТОВА ВЕЧЕ ИМАХМЕ ПЕРФЕКТНО БИСТРИ ПОГЛЕДИ !!! (Nii тя гледаше мене
)
.. и вече отидохме на мястото.. това си е Бургас.. с цацата и с бирата
Еии.. бат scuba голяма физиономия изкара този път
На опашка за безплана цаца
аххаах глааад мори народааа хахахах

Значи първо искам да напиша, че снимките бяха доста повече .. обаче поради лични (и здравословни за мен

Първата среща се състоя на ул. Богориди на заведението с ехидното име 'Дъхът на тигъра'

Тук още никои не се беше запукал с ракиите и имат бистри погледи

Е.. тук вече ситуацията стана много сложна ...

Важен е бекгроунда

CellNet с бистър поглед.. (остава да не е бистър той си изплака очите по какичките

Nii тамън започва ....

.. и свършва..

Като се прибира в София ще ходи поне 2 седмици на масаж на врата.. Е КАК НЯМА ТОЙ СИ ГИ СЧУПИ НЯКОЛКО ПЪТИ

След 10-те ракии на 'Духът на тигъра' scuba заобича котките...

... и котките него

Nii + Домашна ракия + Радиоприемник = ужас!

BATTLE OF THE TITANS !!!

Nii каза че повече няма да си видя котката .. каза че ще я открадне

И гледа страшно след като си я поисках

И двамата я харесаха ... върнете ми котето

Long way to sunny beach

Азз

Не безизвестната яхта 'Маями' с една доста голяма делегация от бмв-та и мерцедеси (може би имаще среща на форума им на яхтата...)

Pirates of the carribean - The black pearl

Тука хапнахме по една много готина чорбичка

Двамата с Nii седнахме с лице към улицата (ПОУКА ОТ ПРЕДИШНИЯ ДЕН .. ОЩЕ МЕ БОЛИ ВРАТА

.. привързан към морето ... неможахме да го отделим.. през цялото време го гледаше и галеше с очи

.. САМО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ПОГЛЕДА.. No Comment!!!

Тука и двамата вече трудно гледахме ...

.. НО ЧУДО 2 МИНУТИ СЛЕД ТОВА ВЕЧЕ ИМАХМЕ ПЕРФЕКТНО БИСТРИ ПОГЛЕДИ !!! (Nii тя гледаше мене

.. и вече отидохме на мястото.. това си е Бургас.. с цацата и с бирата

Еии.. бат scuba голяма физиономия изкара този път

На опашка за безплана цаца

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Пловдивския колега със зеленото голфредо .. как са укопа в пясъка.. добре че излзе жена му от колата иначе нямаше да може да я изкара...
Това е залива на Черноморец.. CellNet отново не беше доволен.. единственото място от което беше това си е Бургас !!! Ние имаме най-красивите жени на света мамка му
scuba каза.. или си правя смешни снимки и ги слагам във форума или трия неговите щото са компроментиращи .. е трябваше да си направя
Деееба ... ако имах толкова чифта очи колкото очила нямаше да ми се чупи врата да гледам к*рвите
Еи скиьор
The finest.. the greatest.. the last!
scuba.. на няколко кила ракия (както обеща.. ) влезе да се гмурка..
Nii с този поглед ако беше влязъл.. тежко му горко
И така.. пътуването на нашите приятели Nii, scuba, CellNet и Али приключи .. надявам се само едно .. да не згреших аз някъде.. предполагам че бях добър домакин помогнах на който и с каквото можах... ако съм згрешил някъде.. моля да ме извините.. И .. знайте че винаги имате един приятел тук..
П.С. ЗАБРАВИХТЕ КОТКАТА ХАХАХАХАХАХА

Това е залива на Черноморец.. CellNet отново не беше доволен.. единственото място от което беше това си е Бургас !!! Ние имаме най-красивите жени на света мамка му

scuba каза.. или си правя смешни снимки и ги слагам във форума или трия неговите щото са компроментиращи .. е трябваше да си направя

Деееба ... ако имах толкова чифта очи колкото очила нямаше да ми се чупи врата да гледам к*рвите

Еи скиьор

The finest.. the greatest.. the last!
scuba.. на няколко кила ракия (както обеща.. ) влезе да се гмурка..
Nii с този поглед ако беше влязъл.. тежко му горко

И така.. пътуването на нашите приятели Nii, scuba, CellNet и Али приключи .. надявам се само едно .. да не згреших аз някъде.. предполагам че бях добър домакин помогнах на който и с каквото можах... ако съм згрешил някъде.. моля да ме извините.. И .. знайте че винаги имате един приятел тук..

П.С. ЗАБРАВИХТЕ КОТКАТА ХАХАХАХАХАХА