днес си направих експеримент: закачих последователно една крушка като за габарит (мисля че е 15вата) да видим дали ще свете.... еми светна, което ме хвърля в тъча - излиза че ток има достатъчно пък сутринта джама не се размрази.... ще направя същия експеримент и утре сутринта докъто е замръзнало да видя дали ще светне но не вярвам да има проблем.....давайте акък....
масата е закачена и горе на маншона скъсани и прегорели кабели няма....

Проблем с нагревателя на 3/5-та врата - РЕШЕНО!
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
Re: Проблем с нагревателя на 3/5-та врата....
Днес реших пак да гледам какво става, сложих лампата пак последователно и разбутах мъжката кабелите в маншончетео.... Лампата позна да примигва - викам си аха.... разкачих всички кабели (явно някога вратата е смъквана)и ги вързах ноново (по-старателно).... надявам се утре сутрин да си покаже резултата какъв е (предполагам че се е получило следното нещо - като отворя багажника и кабелите си контактуват, а като го затворя се разместват и не опират.... Утре сутринта (а може би още тази вечер ще си покаже)
- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мен са скъсани в гумения маншон.... как така си разкачил кабелите и си ги вързал.... погледна ли маншона?
- butsefal
- Контакти:
ivanbl написа:според мен са скъсани в гумения маншон.... как така си разкачил кабелите и си ги вързал.... погледна ли маншона?
при мен маншон от доста време няма.... а от както колата е в мен вратата не е смъквана, но явно преди това е защото кабелите там бяха рязани.... сега ги развъзах и вързах наново...
- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а цветовете съвпадат ли всичките?... според мен е по добре да удължиш кабелите така че наставките да се намират под ламарината и там където се свива да има нови кабели..... може и силиконови да ползваш....
по принцип там на сгъвката на всички кабели се пречупват изолациите от стареене и жиците се прокъсват от вкоравената изолация....
може и да не ти е сменяна вратата, просто някой е наставял жиците....
по принцип там на сгъвката на всички кабели се пречупват изолациите от стареене и жиците се прокъсват от вкоравената изолация....
може и да не ти е сменяна вратата, просто някой е наставял жиците....
- butsefal
- Контакти:
за сега проблема ми е решен тея дни не съм имал проблеми с задното стъкло. Така като гледам прогнозите тея дни вече съвсем ще мога да потвърдя. иначе кабелите бяха удължавани, но аз махнах удълженията и ги направих с термосвиваему шлаухи, поотделно и после увито с узолирбанд - мисля че сана кадърно и съм нагласил така кабелите че да не се пречупват - от време на време ще ги преглеждам....
- butsefal
- Контакти:
тея дни не съм писал че бда направя хубаво тест няколко дена - нагревателя си работи - косъм..... благодаря на всички 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”