печка шаран
печка шаран
преди около две години си купих vw sharan 1,9 tdi 110k.до тая зима всичко си беше наред но сега печката от както падна студа несе е включвала проверих предпазителите и двата са здрави датчика също работи някой знаели дали има ключе за спиране и пускане зада проверя и него и ако знае да каже кадее или проблема е някъде другаде защото недава никакви признаци за работа
- yordanova
- Автомобил:
- Двигател:
Re: печка шаран
Има копче за зимен и летен сезон.Зимата пали печката от програматора,а лятото пък вкарва въздух от околната среда в купето.
Ако си с климатик има копче, ако си с климатроник се пуска автоматично, но има модели с климатроник и ръчно управление, обаче са доста редки.
свали си пе4ката отвори я и виж дали ти работи свеща защото по4ти сам сигурен 4е е тя никъде по магазините я няма а само в фирми за печки за комиони .Свеща е BERU 0 100 226 228 8v или eberspacher 25 1864 01 10 00/2
струва около 150лв. аз се блъсках с това правих от друга свещ на струг същата резба но
иска си оргинална ако има др. питай успех
струва около 150лв. аз се блъсках с това правих от друга свещ на струг същата резба но

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помпата която подава гоиво също често дава фира и струва към 500лв във ПоршеБГ
открих че на единия предпазител няма захранване но не мога да разбера на къде му е връзката някой имали схема на захранването и
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега реши ли си проблема с печката ? Понеже и аз имам същият проблем и ще съм ти благодарен да ми кажеш какъв и къде ти беше проблема !!! А и да те питам на кои предпазители точно мериш, кои са предпазителите на печката ?
Браво,още един известен видински печкарngs777 написа:виж релето,до буксата на печката стига ли ток?
- peshocom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здравейте,нов съм за форума ви и идвам от опел форум:http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=37317&st=340
Таазсъм горд собственик на работеща печка догрвател D3WZ тунингована с дистанционно и ел.водна помпа.Проблема "моятата печка не работи"-не е само с един източник на грешка та да последва мнение:"Понеже и аз имам същият проблем".Колегата дето казва,че свеща е 150лв. не е търсил достатъчно -има я с нов номер BERU 0 100 226 340 в ауто плус за 85лв и по-евтина с отстъпки!А що се отнася до нафтовата помпичка пак на морга е към 30-50лв. и в скромния ми опит на 10+ отремонтирани печки (елелтрониките им) ,не съм видял ферясала помпа.Препоръка някой да пусне снимки на ел.схемата ,за да се ориентирам при VW каква им е логиката на запускането й.С цел да мога да ви помогна по добре за на пред!
Поздрави от СТЗ.
Таазсъм горд собственик на работеща печка догрвател D3WZ тунингована с дистанционно и ел.водна помпа.Проблема "моятата печка не работи"-не е само с един източник на грешка та да последва мнение:"Понеже и аз имам същият проблем".Колегата дето казва,че свеща е 150лв. не е търсил достатъчно -има я с нов номер BERU 0 100 226 340 в ауто плус за 85лв и по-евтина с отстъпки!А що се отнася до нафтовата помпичка пак на морга е към 30-50лв. и в скромния ми опит на 10+ отремонтирани печки (елелтрониките им) ,не съм видял ферясала помпа.Препоръка някой да пусне снимки на ел.схемата ,за да се ориентирам при VW каква им е логиката на запускането й.С цел да мога да ви помогна по добре за на пред!
Поздрави от СТЗ.
- peshocom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BERU 0 100 226 340 - 85лв в ауто плюс
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”