Проблем с вирус на компютъра!
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Проблем с вирус на компютъра!
Здравейте,напипал съм някакъв вирус на комп.!От доста време си използвам комп. без антивирусна и днес реших да си кача една и да я пусна да скенира!Просто ей така се присетих без да имам някакъв проблем!Е да ама веднага щом влеза да си изтегля и като напиша в търсачката nod 32/kaspersky/avast и ми затваря браузъра!Независимо дали влизам през опера,мозила или някой друг!Веднага ми го затваря!Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем и знае ли някой как да го отстраня?Може ли да му стане нещо на компа?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Проблем с вирус на компютъра!
k_garchev написа:?Може ли да му стане нещо на компа?
Хардуера ще оцелее

P.S. Мисля, че и трайъл варианта ще тръгне.

- k_garchev
- Контакти:
bobocamaro написа:k_garchev написа:?Може ли да му стане нещо на компа?
Хардуера ще оцелееЗа браузъра...лошо
Опитай под "safe mode" да си изтеглиш програмата http://www.malwarebytes.org/ е, по възможност торент
успееш ли да я подкараш, ще помогне
P.S. Мисля, че и трайъл варианта ще тръгне.
Как се влизаше в safe mode?F8 или F12?
- bobocamaro
- R.I.P
При мен (Win 7) стана с F8. Ако трябва: влез в търсачка през proxy сървър, намери начин да се докопаш до програмата и да я свалиш. 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Отвори си Такс мениджъра и виж в процеси, таквиа със странни имена и ги изключи. Единия е стартиран поне два или три пъти трябва бързо да го изключиш, като го изключиш отваряш браузъра сваляш Malware-а актуализираш и сканираш и трябва да се оправиш. Сложи си някаква антивирусна има доста добри фрее версии които за домашен потребител вършат чудесна работа. Ако има още нещо питай. 

- bobocamaro
- R.I.P
vwfena написа: има доста добри фрее версии които за домашен потребител вършат чудесна работа.
Бавния ми реотан

- vwfena
- Контакти:
Аз съм с тази на майкрософт и съм доволен, бях с авира и с нея съм доволен, смених я с майкрософтската тъй като един програмист ми я похвали.
- k_garchev
- Контакти:
vwfena написа:Отвори си Такс мениджъра и виж в процеси, таквиа със странни имена и ги изключи. Единия е стартиран поне два или три пъти трябва бързо да го изключиш, като го изключиш отваряш браузъра сваляш Malware-а актуализираш и сканираш и трябва да се оправиш. Сложи си някаква антивирусна има доста добри фрее версии които за домашен потребител вършат чудесна работа. Ако има още нещо питай.
А има ли вероятност да изключа нещо което не трябва и да стане лошо след това?
bobocamaro написа:vwfena написа: има доста добри фрее версии които за домашен потребител вършат чудесна работа.
Бавния ми реотането това ползвам аз http://personalfirewall.comodo.com/ свободно е и съм адски доволен
Линковете и в този и в предния ти пост не мога да ги отворя!
Сега се захващам пък да видим какво ще стане!
- vwfena
- Контакти:
Дори и да изкл. нещо което ти трябва при рестарт пак се вкл. Виж за процес csrcs.exe това е вирус, но гледай да не го объркаш с процеса csrss.exe което е процес на windows. Ако не можеш да се ориентираш пусни един принт скрийн на такс мениджъра да погледнем процесите и да те ориентираме.
- k_garchev
- Контакти:
vwfena написа:Дори и да изкл. нещо което ти трябва при рестарт пак се вкл. Виж за процес csrcs.exe това е вирус, но гледай да не го объркаш с процеса csrss.exe което е процес на windows. Ако не можеш да се ориентираш пусни един принт скрийн на такс мениджъра да погледнем процесите и да те ориентираме.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
11 от горе на долу процес го убий! Свали и сканирай с това дето ти казаха по - горе www.malwarebytes.org преди това обаче разкарай шибания скайп, като изтриеш и скритите му папки. Следващия път като инсталираш скайп изобщо не му инсталирай екстрас мениджъра и добавката за ИЕ. В настройките махни всякакви уведомления и известявания!
- k_garchev
- Контакти:
К.Одаджийски написа:11 от горе на долу процес го убий! Свали и сканирай с това дето ти казаха по - горе http://www.malwarebytes.org преди това обаче разкарай шибания скайп, като изтриеш и скритите му папки. Следващия път като инсталираш скайп изобщо не му инсталирай екстрас мениджъра и добавката за ИЕ. В настройките махни всякакви уведомления и известявания!
Не става!Махам го и веднага пак излиза по друго такова странно наименование!Ще се влиза май по safe mode!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
http://forums.data.bg/index.php?showtop ... 1%83%D1%81
Тая тема може да ти помогне, с лайв СД да се изтрият някой папки. За мен винаги при въпрос за вируси по - лесния и бърз начин е бил преинсталация на уиндоуса!
Тая тема може да ти помогне, с лайв СД да се изтрият някой папки. За мен винаги при въпрос за вируси по - лесния и бърз начин е бил преинсталация на уиндоуса!
- vwfena
- Контакти:
Третия и петия отдоло нагоре мисля, че трябва да ги разкараш после и този който колегата каза и сваляш прогрмата и сканираш.
- k_garchev
- Контакти:
К.Одаджийски написа:http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2020677&hl=%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81
И при мен проблема е същия!Или по-точно беше!Като се опитам да влеза в C или D и ме питаше с коя програма да ги отворя!Така ми беше няколко месеца,но от 10-на дена си ми ги отваря нормално!Пробвах да вляза в safe mode,но не иска!Изписва ми някакво предупреждение на син екран!От сорта че уиндоуса е засякъл проблем и да предотврати повреждане няма да стартира и още доста!На предния комп. имах пак същия проблем и не помня как го оправих!Има ли възможност някой да свали някоя антивирусна и да ми я прати,да пробвам да я инсталирам!
vwfena написа:Третия и петия отдоло нагоре мисля, че трябва да ги разкараш после и този който колегата каза и сваляш прогрмата и сканираш.
Пробвах и така-не става!Пак се появява гадината!несмислена дума на латиница!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”