Проблем със Polo 98г. 1.4i - свещи, кабели, лули?
Проблем със Polo 98г. 1.4i - свещи, кабели, лули?
Здравейте колеги, от както си взех колата преди месец си имаше един проблем, мислех че е от скъсан маркуч за отработени газове от инжекцията, смених го но не се оправи, после ми казахач е било нормално, но вчера газаджията ми ми каза че това е от някоя свещ, кабели или някоя лула, а ето го и проблема. Когато колата си работи на място на обороти и дам рязко газ, в началото се замисля, издава един фум (като къхкане), тръбата на въздушния ми филтър се мърда (там където е нправена да се разтяга), не вдига рязко обороти. Замисля се до към 1200 оборота, след това нагоре няма проблем. Ако и подам постепенно газ няма проблеми, но подам ли рязко се замисля. От какво ли може да е и с кое да започна първо. Поздрави 

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: Проблем със Polo 98г. 1.4i - свещи, кабели, лули?
От проверка на ъгъла на запалването. Най вероятно с една настройка на делкото нещата ще се оправят. Ъгъла трябва да е 6 градуса при 1500 оборота. За да го провериш точно ти е достатъчен VAG-COM
Anbuch написа:От проверка на ъгъла на запалването. Най вероятно с една настройка на делкото нещата ще се оправят. Ъгъла трябва да е 6 градуса при 1500 оборота. За да го провериш точно ти е достатъчен VAG-COM
Благодаря ти за съвета колега, трябва да видя някой майстор да го види. Поздрави!!!!
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Прекалено голямо изпреварване на делкото а пробвал ли си я в движение като натиснеш педала на газта дали се чуди дали да потегли забива муцуна и после тръгва.
Не забива муцуната, замисля се първоначално и се чува същия звук.
А това нещо дали може да влияе върху разхода на гориво?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”