Да ви се похваля : разход 9 на 100 градско с климатик - това стана след като смених свещи , капачка и палец. Карам сутрин и вечер от единия край на София до другия - през орлов мост и сточна гара . 24 литра за 262 км ....ето такъв разход исках !!! А утре пък ще я пробвам на междуградско .... трябва да падне под 7 !
Аиде после кажи дали вьрви?Моята гореше 8 извьнградско на газ но ме натискаха да ме изпреварват и камионите Така че две добри няма..... врьтнах кранчето - сега гори 10 ама пжк как варви !
не знам с каква кола си но меи звучи супер. Моят Пасат на бензин без климат извън градско 6,3 с климатик 9-10 не мога да повярвам и не смея да го пусна направо ме разплака....
ох ... вчера го засякох на извънградско със 120-130км/ч - 331 км с 29 литра газ - демек 8.76л /100км - като само в едната посока беше с климатик. Явно няма да мога да смъкна повече разхода.
Момчета купих си Пасат 3 20литра,на изван града при 180км и 5 човека
в колата ми даде 8,2 разход с 95,а с 100октана ми свалиа с 1,5 разхода.Имат значение свештите и кабелите.
dublin написа:Момчета купих си Пасат 3 20литра,на изван града при 180км и 5 човека в колата ми даде 8,2 разход с 95,а с 100октана ми свалиа с 1,5 разхода.Имат значение свештите и кабелите.
Аз карам същия PASSAT RP само, че 1989г. и без клима до морето ми даде 7.8л. като не съм вдигал повече от 120км./ч . Кога го карам с 140км./ч. ми харчи 9л. Говоря за ГАЗ.
браво на всичките.я вземете и идете на доктор,може да ви каже че ви няма нищо.какви са тия 8.5л газ на 100км ти буташ ли я тази кола?та тя върви с въздух а си и включил и климатика сигурно едвам е набрала скорост.имам пасат 91г.1.8ми на бензин, върви перфектно но разходът ми е нормален по каталог.сиреч 8л.извънградско и около 10-12л.градско.говоря за а95.естествено зимно време е малко повече.та не ми говорете за такива разходи и то на газ.