LILO&STICH написа:Stivi написа:Дано ги махнат,поне ще стане интересно
хах,
да не те четем в другата тема
Нема страшно,моят няма "търговски вид" пък и да няма лепенка нали каското си ми важи

LILO&STICH написа:Stivi написа:Дано ги махнат,поне ще стане интересно
хах,
Алианц подеха хорото за махането на стикеритеPichaga написа:ами може би е време да се спре с това маркиране
7-8 години, откак махнаха стикерите на вис, сик, аполо и болкан, а после леко полеко ги замениха с тия стикери на маркировките, които всъщност показват къде си застрахован
едната кола е застрахована в ДЗИ там има стикер, другата е в Алианц-там няма
искат ли да ти крадат колата стикера нЕма ги спре, е евентуално на Армеец може би малко![]()
но аз съм за махане на стикерите и бързо, честно и справедливо изплащане на обезщетения, ако има щета
ще останат на пазара на автомобилното застраховане, тия 4-5 нормални компании, другите ще го напуснат тихомълком
Burner_inc написа:Като махнат стикерите ше се плаща за нещо друго. Какво е това реване по форумите за стикер от 20 лв. Като толкова тежи това маркиране защо си правите автокаско изобщо? Все пак не е задължително.
Sportakus написа:Burner_inc написа:Като махнат стикерите ше се плаща за нещо друго. Какво е това реване по форумите за стикер от 20 лв. Като толкова тежи това маркиране защо си правите автокаско изобщо? Все пак не е задължително.
Щото ги гепат колега, затова хората правят каско, ако не ги крадяха каско щяха да имат само новите коли!!!
Stivi написа:LILO&STICH написа:Stivi написа:Дано ги махнат,поне ще стане интересно
хах,
Нема страшно,моят няма "търговски вид" пък и да няма лепенка нали каското си ми важи
Не колега, не следва, вече е факт. Последните 6-7 месеца крадат масово, независимо застраховани или не и независимо в коя застрахователна компания са застраховани колите. А и това се отнася не само за скъпите модели, крадат всичко. Сега ще се върнат времената на аларми, иммобилайзери и GPS устройства.LILO&STICH написа:....Следва начален бум на кражбите на скъпи возила, най-вече ВАГ...
Ivan_GT написа:ха....неразбирам от какво се притеснявате?Аз съм с каско в Алианз и там не маркират автомобила само ти дават стикери!Та имах едни стари счупени стопове сложих ги,платиха ми нови и пак си сложих мойте.Ако стоповете бяха маркирани трябваше да троша и там кадето е маркировката....но тъй като колата не ми е маркирана мога да си сложа каквото и да е и го плащат!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта