Здравейте,
Имам поло 95-та 1.3 Бензин проблемът е че като запаля след секунда пали мога да я форсирам за секунда, но след това губи обороти и гасне, a като запали няма и помен от проблем така до вчера, когато не запали повече. Преди година имах същия проблем,но майстора резна кабелите на имобилайзера и се оправи...Моля за помощ!
Предварително Благодаря!

Не пали 1.3 ADX
Re: Не пали 1.3 ADX
Здрасти. Аз съм със същият модел двигател. Проблемите досега с паленето са били следните, при описаните симптоми: Първо - имах проблем с изгоряло реле на бензиновата помпа /пали , но с много въртене, накрая въобще не ще - явно не е това/. Второ - заминала си бобина /пали с много зор и след секунди работа падат оборотите и гасне изведнъж/, нещо по тоците ще да е. Залагам на изгоряла Бобина.
- jowe1984
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sori za latinicata ama na rabota nqmam kirilica
az sym s 1.3 adx sy6to problemi mi prave6e vse s paleneto
1 starter smqna na 4etki
2 akumulator
3 bobina i komutator
4 klemored
drugo ne sym smenql no sq nqma gre6ka ot kym palene
az sym s 1.3 adx sy6to problemi mi prave6e vse s paleneto
1 starter smqna na 4etki
2 akumulator
3 bobina i komutator
4 klemored
drugo ne sym smenql no sq nqma gre6ka ot kym palene
Последна промяна от Anbuch на Чет 03 мар 2011 12:07, променено общо 2 пъти.
Причина: Като имаш възможност си го редактирай на кирилица
Причина: Като имаш възможност си го редактирай на кирилица
- jowe1984
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега закъси стартера ако запали значи сто броя е клемотеда иначе води го на лекар ако е клемореда аз си го сленях сам имаше мн подробна тема но ако имаш кинти не се занимаваи щото от голям маисторлък скъсах лентовия кабел на аирбега и си виж и акомулатора да не е умрял и бобината тя като пръска наи често има дупчица и си личи каде пръска тока
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера закъсанх така.Свали бобината и я огледай много добре да не се е сцепила,или някой да върти и гледай за видима искра.Има ли значи е спукана.
Според думите на автомонт. единствените коли с такава детска болест са голфарите половерите и рената.Честито на печелившите
Според думите на автомонт. единствените коли с такава детска болест са голфарите половерите и рената.Честито на печелившите

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”