Продават се и универсални стойки, на доста по-ниска цена от оригиналната но са много претрупани големи и грозни и се чупят на втория месец...
Таа за поставка използвах една стара кутийка от панел Pioneer, която се мяткаше в шкафа от няколко години:

Последва рязане и нагласяне на двете части:

След това с останалите парчета от горната част на кутийката залепих(с поялник) страничните държачи, които държат телефона за стойката:

Получи се нещо такова.Беше в доста груб вид.А й поялника играеше основната роля така че нямаше как да се размине без шкурене.Първо използвах едра шкурка и после най-ситната:

След шкуренето обаче с най-ситната шкурка, повърхноста стана гладка, но цвета беше сиво бял...Много кофти се получи, затова накрая го пръснах с една ръка черен спрей мат и хвана идеално.
За държачи използвах 2 вакуумни лепки, черни.
Тъй като трябваше някакси да се захване поставката и държачите взех една стойка от халогенче някакво което ми се намираше и с малко извиване го докарах до вида който прецених че ще трябва да е:

В крайна сметка се получи това.Като за home made и без пари стана доста добре според мен, а й на пръв поглед дори и аз немога да разбера че е правено.

Единственото нещо обаче, което забравих е да направя отвор за зарядното, но ще го направя като ми остане време и не бързам...Важното е да стане както трябва

Таа мисля че темата може да е полезна на някой, ако реши да прави нещо подобно или някаква стойка за определена техника.