shaquile написа:sukito написа:Как да разберем кой точно е кабела? Къде е speed sensor-a на 4-ката?
бяло-син,на 42 или 43 куплунг.ако е срязан то се вижда .по принцип се прекъсва точно преди компа
ПС:това е 1z motor за AHU незнам
значи моя мотор е АLH 90к.с. А тези куплонги каде се намират?

Стартера е бил за рециклиране (имало е проблем със топлото палене) и е сложена опцията на Ваг-Кома за кола с автоматични скорости, а Голфа е с ръчни и при автомата има датчик на скоростите който подава инфо на компиутъра, а на тези с ръчни ск. няма и оттам идава грешка и колата придурпва(грешката мисля, че беше 18034) Та отидох в "Супер Дизел" на околовръстното до "Царско Село" в София и момчета там я настроиха и прекодираха и колта сега върви повечко, малко харчи и не придърпва, но се появи проблема с топлото палене и тези дни се заемам със стартера. Там момчето дето я правеше ми каза, че това дето са направили някои "разбирачи" е най лесния начин да почне да пали лесно топла, но не са знаели, че почва да придърпва. А само с 30 лв. за четки и да почистят стартера и колата би трябвало да почне да пали. Като направя стартера ще пиша, Но знаите че придърпването е от това, че е сложена настройка за автомат. ск. кутия.
Не се лъжете да прекодирате на автоматик колата си, че на мен ми скъса всички тампони по предницата, както и на двигатела! Защото след прекодирането трупаше грешка от датчика на автоматичните скорости, че при ръчните го няма и придърпваше на 1400-1500об. при 2, 3 и 4 скорост.