сменен двигател на пасат б5
- krisgolfa
- Автомобил:
- Двигател:
сменен двигател на пасат б5
Здравеи те колеги имам едно запитване можели да се сложи двигател на пасат 1.8 125 кс ADR от пасат 1.8 150 кс AEB с турбо колекторите си останат съштите на 125кс ADR просто се сменя само двигателя и какъв проблем може да ми направи смиятам 4е компа е съштия познавам един колега които е сменял каза че не вървияла много нямала ускорение Ште ми кажи те ли нешто кво може да се направи.Ште сам ви благодарен ако ми помогните.
- krisgolfa
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сменен двигате на пасат б5
зашто кво има6 на предвит много мие зле двигатела но сам намерил такав
Кой ще ти напасне електрониката на колата с този двигател? Не съм убеден, че не трябва и бензиновата помпа да се сменя, но нека знаещите да кажат.
- nasttii
- Автомобил:
- Двигател:
и не само помпа ами компа от 1.8т трябва и много други неща по-добре си ппродай твойта и си вземи 1.8т те поне са на една цена г/д
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Помпа няма да ти трябва, но мноооого други неща ще ти трябват.
Ако имаш всичко в наличност обаче, действай.
Ако имаш всичко в наличност обаче, действай.
- krisgolfa
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеи те смениям само двигател без колекторите си остават на моия двигател надиавам се да нияма проблем просто сие двигател нали колекторите го управлияват благодаря предварително. 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Не.
В дълбока заблуда си.
Ама нека някой по-грамотен от теб в ДВГ-тата ти го каже НА ЖИВО.
В дълбока заблуда си.
Ама нека някой по-грамотен от теб в ДВГ-тата ти го каже НА ЖИВО.

Разбирам, че си упорит, на ЗАБРАВИ да стане тая работа евтино и лесно. По - добре си направи основен ремонт на твоя за да ти е мирна главата.
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
krisgolfa написа:Здравеи те колеги имам едно запитване можели да се сложи двигател на пасат 1.8 125 кс ADR от пасат 1.8 150 кс AEB с турбо колекторите си останат съштите на 125кс ADR просто се сменя само двигателя и какъв проблем може да ми направи смиятам4
е компа е съштия познавам един колега които е сменял каза че не вървияла много нямала ускорение Ште ми кажи те ли нешто кво може да се направи.Ште сам ви благодарен ако ми помогните.
krisgolfa написа:зашто кво има6
на предвит много мие зле двигатела но сам намерил такав
krisgolfa написа:Здравеи те смениям само двигател без колекторите си остават на моия двигател надиавам се да нияма проблем просто сие двигател нали колекторите го управлияват благодаря предварително.
Аз, на твое място бих пръснал времето, енергията и парите си в нещо по- смислено. Успех със смяната, ште стискам палци да ти са полу4и!