относно табло за jetta 2
-
plazzzma
- Автомобил:
- Двигател:
относно табло за jetta 2
значи колата е с табло с километраж и часовник но си намерих с оборотомер от голф 2 пак е с 2 букси свързах го оборотомера си работи километража също но на таблото кадето отчита температурата на водата не работи незнам причината но въпроса ми е има ли от каде да си намеря такова нещо като отделна част и г/д какви пари . мислех да правя от 2 -те 1 но платките им са различни някои да има идея каквода направя
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: относно табло за jetta 2
или самия уред за водата на таблото не работи, или извода на крачетата от уреда към буксата се разминават! 
-
plazzzma
- Автомобил:
- Двигател:
ами мисля че самият уред не работи товасамо за температурата на жодата на другото табло сичко си е ок
-
plazzzma
- Автомобил:
- Двигател:
е маинаистина се разминават като взех от другото табло уреда и го монтирах на новото табло (с оборотомера ) и пак мига си червената лампичка и не отчита градуси маи се разминават нечо кабелите някои има ли си на идея какжо да правя колата е jetta 2 86 година
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами прехвърли си оборотомера на твоето си табло и готово 

- Наско595
- Автомобил:
- Двигател:
колега смени само уреда за водата и си ти, ако нещо не става ми пиши имам 2 разглобени ще измислим нещо че всичко да е ок споко 

-
plazzzma
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Ами прехвърли си оборотомера на твоето си табло и готово
това го мислех но платката ми не е сащата и само да питам нещо има ли значение това с оборотомера като е vdo а моито с чесовника като е motometer на платките пише така дали не трябва да си намеря такава марка с оборотомер като моята колата е jetta 2 86 1.6 карбуратор а да и с това табло вдо не ми зарейдаше акумолатора и всяка сутрин бутам а с чесовника си зарежда нормално
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”