Мнението Ви за Ц-класата (С-class) на Мерцедес?!
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Мнението Ви за Ц-класата (С-class) на Мерцедес?!
Говоря за колите от 97 - 98 година. От едно две места чух,цитирам: "Ц-класата (С-class) на Мерцедес просто я прескачаш. Това не е Мерцедес..."
А на мен ми харесва, но искам мнения от хора с преки впечатления. Ето за това иде реч - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Последна промяна от Sunny на Сря 16 фев 2011 12:02, променено общо 1 път.
Причина: Малка корекция за да се избегне двусмислието за кой клас става въпрос
Причина: Малка корекция за да се избегне двусмислието за кой клас става въпрос
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Re: Мнението Ви за С-класата на Мерцедес?!
http://avtomarket.ru/catalog/Mercedes/C ... 73&class=1 ето ти малко данни от един каталог
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнението Ви за Ц-класата (С-class) на Мерцедес?!
Ако ти харесва, търси CDI, остави го тоя TD. Тясно купе, особено на задната седалка, харчи с 2-3 литра повече от Пасат TDI. За тия пари спокойно се мяташ на Б5 - по-добрия избор за мен. 

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Добра е колата но цената е леко височка за този двиг. Все пак зависи и от състоянието на колата. Задължително обаче преди да се вземе да мине на диагностика и оглед ходова част
Във Стара Загора имаме представителство -ИТА-Сервиз май беше, само незнам колко са добри.

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Карал съм такъв, но със 150к.с. мотора.Широк е колкото Голф 3, така че не е от най-широките коли.Иначе пък е комфортен и има хубава возия, но разположението на водача някакси не ми хареса на мен, явно не е мой тип кола.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Положителното на този екземпляр е, че е автомат, което е по-добре от ръчка за тези С-класи.
Бих споделил и аз нещичко, но след двете както винаги компетентни мнения на колегата Ljubon, срамежливо ще се въздържа.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Varbona написа:Бих споделил и аз нещичко, но след двете както винаги компетентни мнения на колегата Ljubon, срамежливо ще се въздържа.

Кой би си бартоснал Ц-еката която уж е перфектна за някаква Астра 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Имам някакви наблюдения към точно този модел (Ц) клас! Много собственици които ги познавам, без пропускане смениха инсталацията на колата броиха 1000 лева с ремонта!
Другото много важно нещо е, че на тея коли крадат много (Комутаторите) Компютрите! И такъв 2-ра ръка се намира тире никога!
Много добри автомобили, няма нещо което на мен да не ми хареса, казвам го защото съм управлявал такова нещо, макър и да не е мое! Возията няма нищо общо с обикновеният клас автомобили! Сега говоря за стокова такава Цедка, не за някой "гроб" Общо взето си заслужава, ако взимаш 1000 лева заплата, и каквото и да излезе по него, да не те притеснява!
Повечето майстори когато видят такова животно за ремонт се сърбят за главата какво ли е! Но нека не излизаме от темата, колата на снимката е много лачена, и с добър мотор! Ако е читава парите си заслужават!
Другото много важно нещо е, че на тея коли крадат много (Комутаторите) Компютрите! И такъв 2-ра ръка се намира тире никога!
Много добри автомобили, няма нещо което на мен да не ми хареса, казвам го защото съм управлявал такова нещо, макър и да не е мое! Возията няма нищо общо с обикновеният клас автомобили! Сега говоря за стокова такава Цедка, не за някой "гроб" Общо взето си заслужава, ако взимаш 1000 лева заплата, и каквото и да излезе по него, да не те притеснява!
Повечето майстори когато видят такова животно за ремонт се сърбят за главата какво ли е! Но нека не излизаме от темата, колата на снимката е много лачена, и с добър мотор! Ако е читава парите си заслужават!

- Теодор
- Двигател:
IceHeart написа:Имам някакви наблюдения към точно този модел (Ц) клас! Много собственици които ги познавам, без пропускане смениха инсталацията на колата броиха 1000 лева с ремонта!

- Теодор
- Двигател:
Ето нещо за сравнение
viewtopic.php?f=55&t=249870
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Ето нещо за сравнение
Сравняваш КОН, с МАГАРЕ! Ще питаш защо, незнам колата от линка на кой е , не искам да се засяга никой, ма тая кола най-малко е за пребоядисване, тука се говори за стокова кола! Аз не казвам че колата от другият линк е читава, но поне има външен вид, но както и да е, боя кола не кара!
И искам да ти кажа че Компютрите точно на тия Цедки, се краде много, но ти как искаш го разбирай, не се заяждам ма питай който искаш. Повечето собственици са сменявали цялата инсталация на повечето Цедки!
Просто това им е вроден дефект! Както е дефекта на повечето Голфове, праговете им са като пластелин!
Но нека не излизаме от темата, а да помогнем на момчето да избере нещо читаво!
Но за тия пари да намериш читав е голям късмет! Нищо лично към никой!
- Теодор
- Двигател:
Явно нищо не си разбрал ама нейсе
Комутатор имат само БЕНЗИНОВИТЕ цедки

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”