Разлики в скоростните кутии на Поло 1.9-Д
-
- Автомобил:
- Двигател:
Разлики в скоростните кутии на Поло 1.9-Д
Колеги смених преди седмица Ск на полото ,свалих СК с кодDCH-с която е произведено и сложих 48DED041271659,от моргата ми казаха че е от сеат Ароса.Питането ми е каква е разликата между двете,защото ,колата стана много по пъргава,кутията е от дизел,държи се идеално ,няма шумове вибрации.Благодаря за мненията ако някой вече се е срещал с този проблем.Но може да не се притеснявмат тези на които им предстои това занятие,кутиите от сеат,лупо,стават за поло 1.9-Д.На самата кутия всички емблеми са на VW, никъде не пишеше сеат.
Re: Разлики в скоростните кутии на Поло 1.9-Д
Вероятно са по-къси скоростите. Ако имаш оборотомер, виж 100 км/ч на 5-та с колко оборота е и има ли разлика от преди. Примерно сега е с 2400, а със старата кутия е било с 2200 оборота. От там ти идва това, че е по-пъргава.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Лупо и ароса нали са едни и същи,тази кутия се слага на два дизела 1,7 и 1.9д на лупото.За аросата не съм сигурен,но е аналогично мисля!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега същата кутия се слага на ароса и на лупо-1.7и 1.9 ,няма никаква разлика,вече 4 месеца от както я карамч ,доволен съм върви си нормално колата,гледах таблиците за съвместимост ,голям е избора за подмяна ,имам всичко за СК каквото ви трябва,модели видове съвместимост.
Върни се в “Дизелови агрегати”