Ще се промени ли нещо в НСО-след инцидентите?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Ще се промени ли нещо в НСО-след инцидентите?
Колеги повдигам тази тема,защото ми е крайно неприятно да ги виждам тия.....не знам ве4е как да ги нарека,4е хората с тези имена се обиждат ве4е като ги нари4ам тия с тези имена
Поредния инцидент ме накара де се разгневя и да излея гнева си тук,дали само в Булгаристан е така-и колко ни е евроусещането за власт и влияние,4е заради такива управляващи да се трепем по пътищата.И в София не са по надолу,на няколко пъти съм ги пропускал за да не се блъсна в колегите на пътя-защото господата са Лордовете на пътя

Re: Ще се промени ли нещо в НСО-след инцидентите?
Нищо няма да се промени, не видя ли.
Момчето с пасата е виновен за инцидента.
Момчето с пасата е виновен за инцидента.

- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
една тема замина,а сега и втора 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Супер много се издразних и аз на инцидента...Всеки от нас се е разминавал с "такива" и знаем с каква скорост и как карат!!! Какво да се промени, момчето с Пасат-а първо искал да обжалва, вчера пак по новините даваха, че нямало да обжалва...
. И онзи шофьора от НСО : Той момчето се е пообъркал нещо, уплашил се нещо...
А и кога бяха изблъскали една женица с колата й в канавката, как пък все другите хорица са виновни!?!

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Kaк бе ще се промени. Ще се променят автомобилите им понеже на тия им
милата майчица от удари за които все не са виновни

Ми и на тебе да ти кажат да си държиш езика зад зъбите и ти ше си изтеглиш иска.
Сигурно са му скъсали акта и са му платили колата за да "забрави" случая. Така всичко потъва във забвение

nokiangage написа:Супер много се издразних и аз на инцидента...Всеки от нас се е разминавал с "такива" и знаем с каква скорост и как карат!!! Какво да се промени, момчето с Пасат-а първо искал да обжалва, вчера пак по новините даваха, че нямало да обжалва.... И онзи шофьора от НСО : Той момчето се е пообъркал нещо, уплашил се нещо...
![]()
![]()
А и кога бяха изблъскали една женица с колата й в канавката, как пък все другите хорица са виновни!?!
Ми и на тебе да ти кажат да си държиш езика зад зъбите и ти ше си изтеглиш иска.
Сигурно са му скъсали акта и са му платили колата за да "забрави" случая. Така всичко потъва във забвение

Последна промяна от znainainai на Чет 17 фев 2011 13:27, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Айде стига простотии...НСО нарочно иска да се дискредитира и се блъска в колите....спрете се...това са просто инциденти...ЛЕКИ...случва се..., а че карат малко шашаво е факт, но няма потънал корад с 50 човека в Охрид и сега зачекнаха НСО...не бъдете лекомислени и не вярвайте на медиите чак толкова...
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
В интерес на истината винаги ми е било чудно,защо шофьори на НСО не са професионални състезатели,а не тези "мутроподобни" безмозъчни същества...искат бързо да се кара и безопасно,еми според мене решението е там.
Нищо няма да се промени.Затова те са Национална Служба за Охрана.Защото за да предпазат хората,които возят трябва да карат бързо и експедитивно.
Друг е въпроса защо когато има инцидент,винаги изкарват редовия гражданин виновен.Нищо няма да има стане ако поемат вината веднуж.
Друг е въпроса защо когато има инцидент,винаги изкарват редовия гражданин виновен.Нищо няма да има стане ако поемат вината веднуж.
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Аз като млад шофьор се наврях между кортежа на някаква особа. Стреснах се, щото ония от втората кола обезумяха. Лампи, свирки, чудесии. А пилотката- газ, спирачка. Явно се чудеше на къде да хване. А беше по време разделно. Освен
друго не последва.

Аз на медии не вярвам, ама НСО са си пълни джигити и си мислят че са хванали бога за рога. Това не е от сега, а на колегата преди мен мога да му кажа да дойде при гаража им до кошарите един ден и да ги види какви са убавци.
Хайде да не си говорим че някой си искал да ги дискредитира.
Тия стават от нахални все по-нахални.
Дори и да няма инциденти.
Случка. Миналата година спирам пред един ресторант - е, голфчето си е голфче. Моментално ме наобикалят трима и ми заповядват да се мръдна - някой си министър щял да вечеря в ресторанта. Казвам, че не съм в нарушение, синята зона е престанала да действа, вече е след 8ч - така че да си гледат работата.
Заплахи, ужас!!!
Да, колата ми не е достойна да я види министър!!! Но правото ми на гражданин е такова, че мога да спра в милата ни столица на място, без да съм в нарушение!
Накрая си отидох по моя си работа. Връщам се - И!!!!!
ЧАКАТ МЕ ДВАМА УНИФОРМЕНИ!!!!
Те, вече много културно ме помолиха да се изместя!
Какво право имат НСО да се разпореждат коя кола загрозява вида на министъра - при това - забележете - В ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ НА СЪЩИЯ МИНИСТЪР!!! Сори че не разбрах за кой беше тая дандания.
Та за тях народа е в нарушение само защото още дишаме и сме живи.
От тази случка знам - ПРАВОТО НИ НА ГРАЖДАНИ НЕ ВАЖИ ЗА ТИЯ ОТ НСО!!!!
и така ще бъде докато
"не сме народ , а мърша" - Славейков
Тия стават от нахални все по-нахални.
Дори и да няма инциденти.
Случка. Миналата година спирам пред един ресторант - е, голфчето си е голфче. Моментално ме наобикалят трима и ми заповядват да се мръдна - някой си министър щял да вечеря в ресторанта. Казвам, че не съм в нарушение, синята зона е престанала да действа, вече е след 8ч - така че да си гледат работата.
Заплахи, ужас!!!

Да, колата ми не е достойна да я види министър!!! Но правото ми на гражданин е такова, че мога да спра в милата ни столица на място, без да съм в нарушение!
Накрая си отидох по моя си работа. Връщам се - И!!!!!
ЧАКАТ МЕ ДВАМА УНИФОРМЕНИ!!!!

Те, вече много културно ме помолиха да се изместя!
Какво право имат НСО да се разпореждат коя кола загрозява вида на министъра - при това - забележете - В ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ НА СЪЩИЯ МИНИСТЪР!!! Сори че не разбрах за кой беше тая дандания.
Та за тях народа е в нарушение само защото още дишаме и сме живи.
От тази случка знам - ПРАВОТО НИ НА ГРАЖДАНИ НЕ ВАЖИ ЗА ТИЯ ОТ НСО!!!!
и така ще бъде докато
"не сме народ , а мърша" - Славейков
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
дам ще се промени! Ще им правят нов полигон та да тренират екстремните ситуации, и специялно ще наблегнат на внасяне на смут в трафика!
Единтвеното нещо в момента което им било изрично казано е "да спират на пешеходни патеки"
един път се метнах пред конвой на жълтите павета и то нарочно, че ме нервираха как карат. Викнаха ми няколко пъти - "отбий в дясно", но аз смъкнах една на долу и газ, хората явно имат забрана за превишаване на скоростта на жълтите, щото не ме догониха
искачал съм и пред камиона на БНБ. Полицая се изравни с мене и ми каза, че щели да ме арестуват на жълтите павета, ама си минах като пич покрай регулировчика
Единтвеното нещо в момента което им било изрично казано е "да спират на пешеходни патеки"

един път се метнах пред конвой на жълтите павета и то нарочно, че ме нервираха как карат. Викнаха ми няколко пъти - "отбий в дясно", но аз смъкнах една на долу и газ, хората явно имат забрана за превишаване на скоростта на жълтите, щото не ме догониха

искачал съм и пред камиона на БНБ. Полицая се изравни с мене и ми каза, че щели да ме арестуват на жълтите павета, ама си минах като пич покрай регулировчика

- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
И аз се издразних много. Все обикновения човек виноват... Преди 2 години с Полото съм в Бояна и си карам в дясно с 40, пред мен светва червено и преди да съм спрял едно черно бронирано Ауди с червени и сини светлини се стовари току пред мен, като се наложи да се навра почти в мантинелата, за да не се навра в него. Оня отвътре ми ръкомаха злобно със знаци да стоя на място, а през това време друга черна бронирана лимозина, Мерцедес прелетя на червено нагоре към Витоша пак с разни светлинки отпред, след което тия с Аудито ме пуснаха да си карам. Всичко става за 4 секунди и ако аз бях някой млад и неопитен шофьор, ето ти катастрофа, а виновния естествено щях да съм аз. Сега, ясно ми е, че те очакват "врага" от най-неочакваното място, но това е адски тъпо. То който иска да ги трепе, няма да седне в мойта кола да ги чака, а ще намери друг по-ефективен начин. Просто за тях ние не сме хора, а измет, а лапат от нашите гърбове...
Те така или иначе са длъжни да осигурят бързото и безпрепятствено пристигане от точка А до точка Б.За да го направят имат техники на шофиране и т.н.Това,че са нахални никой не го оспорва.Но в крайна сметка това им е работата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”