H2O написа:Който не е карал Мецан,може само да предполага коя кола е по хубава.Мисля че и на малките деца е ясно кой сериен автомобил е най добрия!Колкото по малко пишете,по малко ще се излагате.Пич цената е добра,ама 5700лв ще е по добре.Все още не съм видял кола от CH да е в трагично състояние.
Коя кола е по-хубава-по лично мнение грозен, скъп, тежък, тромав и неикономичен Мерцедес или нещо друго... Айде престанете да робувате на тъпи клишета, че Мерцедес е великата кола. Точно тия Ц класи доста хора реваха от тях, ама пуста гъзария, да е Мерцедес. Мен като ми е през онуй нещо дали ше карам произведение на Щутгарските гении или нещо друго, си избирам колата не по малката, а по качествата на колата.
Айде някой да ми изрези плюсовете на тоя Мерц, който се продава само и единствено поради родствената връзка с W124, който наистина беше кола от клас. Първото-сглобката е на сравнително ниско качество, както и материалите и изобщо не отговаря на насоката му за някогашен премиум автомобил. Второ-механиката като цяло е на задоволително, но не и високо ниво, все пак аз Мерцедес все още си ги считам за голяма доза тулупи по отношение на нови технологии в колите... Електрониката е под такава критика, че лошо да му стане на човек, а разходите по поддръжка са си като за премиум кола. Дизайна и ергономията са като на кола от края 80-те.
Еееми като се тегли чертата всеки може да си прецени какво му се кара и така