! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот mupk0 » Пон 31 яну 2011 11:32

ak_47 написа:
от една отбивка изкочи селски тарикат,без да спре,намали и подобно без мигач(разстоянието в което изкочи той беше по-малко от 50м,а аз карах с около 100-110 в този момент).Скочих на спирачките и едвам спрях,защото отстреща идваше кола.Случката става на път между 2те населени места,а човека излезна от отбивка.

С цялото ми уважение колега, обаче :
1. 90% процента съм сигурен че на отбивката е имало ограничение 60
2. дори и да е било без ограничение, колко е ограничението на извънградски път, хм ?

Точно това съм го чувал хиляди ама хиляди пъти - то на пътя няма коли , кво толкова ще стане ако карам със 110. Еми е това става

Преди отбивката там няма пътен знак сигурен съм,Вярно карах с превишена скорост и си го признавам,но и този не е по-малко виновен да излиза без мигач и без да се огледа от отбивка ;] Няма смисъл да спорим..

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 03 фев 2011 10:48

Уникален идиот - тази сутрин към 09.15-09.20 тъмно зелен сеат, кордоба може би или нещо от този клас, регистрация РВ 79..(повече не видях за съжаление) влезе в тунела към The Mall под цариградско в обратната посока! Малоумникът пресече двойна непресечена линия, после влезе в очевидно грешна улица, макар да има знак поне на 3 места по пътя.

Колкото и да ти бият все ще ти е малко!

Потребителски аватар
kickcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickcho » Съб 05 фев 2011 16:46

Селска Корса с рег. ЕН **** и кристални стопове. Изруда кара като луд и отне предимство поне на 3 коли. Ако четеш : Следващия път като се правиш на мъж излез от смотаната си корса да ти начупя зъбките. Като си решил ,че трябва да се трепеш поне гледай да не убиеш някой невинен около теб. Смотаняци като теб не заслужават шофьорски книжки !!!

П.С Случката става в "Студентски град"

Потребителски аватар
did.di
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот did.di » Чет 10 фев 2011 22:04

Днес си карам аз из Пловдив и стигам до един прелез на който съм за направо със СТОП... и седя си и си чакам (имаше от двете страни дълги колони тъй като бяха тамън дигнали бариерите) и гледам простотията на хората как няма абсолютно никаква солидарност или как да го нарека...разбиране, докато си чакам гледам точно пред мен следната ситуация от ляво на прелеза идва кола за ляв завой демек нали застава точно пред мен, от другата страна колоната която беше нито един, ама нито един не го пусна в продължение на около пет минути, в същото време докато той чакаше от мойта страна този за на ляв видя пролука и тръгна да завива и задръсти движението от другата страна на прелеза...и дефакто дългите колони се задръстиха и от двете страни и настана някакъв ад всеки натиска тоя клаксон вика все едно света свършва! Та разминаха се куцо и съкато и аз виждам възможност да мина давам първа и тръгвам едвам едвам и стигам до средата което нямаше и половин метър и един ми засича пътя пред мен да прай ляв викам си ок ся няма къда да ходя ще го пусна и в същия момент си обръщам главата за на ляво да видя колко коли ни чакат и само гледам как един с бясна скорост иджа към мен защото аджиба се изнервил и спира и тръва на половин метър, и аз няма къде да ида просто навсякъде коли коли няма къде да избягам и седя и гледам само как ще ме блъсне откъм мойта врата, добрече му държаха спирачките... и му махам с ръка "КВО ПРАЙШ УЕ???" и онзи ми псува и маха от неговата.... дано ме разбрахте :D просто никакво съобразяване :| :?

Потребителски аватар
Nesh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nesh » Съб 12 фев 2011 10:00

did.di написа:Днес си карам аз из Пловдив и стигам до един прелез на който съм за направо със СТОП... и седя си и си чакам (имаше от двете страни дълги колони тъй като бяха тамън дигнали бариерите) и гледам простотията на хората как няма абсолютно никаква солидарност или как да го нарека...разбиране, докато си чакам гледам точно пред мен следната ситуация от ляво на прелеза идва кола за ляв завой демек нали застава точно пред мен, от другата страна колоната която беше нито един, ама нито един не го пусна в продължение на около пет минути, в същото време докато той чакаше от мойта страна този за на ляв видя пролука и тръгна да завива и задръсти движението от другата страна на прелеза...и дефакто дългите колони се задръстиха и от двете страни и настана някакъв ад всеки натиска тоя клаксон вика все едно света свършва! Та разминаха се куцо и съкато и аз виждам възможност да мина давам първа и тръгвам едвам едвам и стигам до средата което нямаше и половин метър и един ми засича пътя пред мен да прай ляв викам си ок ся няма къда да ходя ще го пусна и в същия момент си обръщам главата за на ляво да видя колко коли ни чакат и само гледам как един с бясна скорост иджа към мен защото аджиба се изнервил и спира и тръва на половин метър, и аз няма къде да ида просто навсякъде коли коли няма къде да избягам и седя и гледам само как ще ме блъсне откъм мойта врата, добрече му държаха спирачките... и му махам с ръка "КВО ПРАЙШ УЕ???" и онзи ми псува и маха от неговата.... дано ме разбрахте :D просто никакво съобразяване :| :?

Предполагам говориш за прелеза на Пещерско шосе? За мен вече това е обичайно там.

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Съб 12 фев 2011 12:44

набутвам се някъде си из промишлената зона на пловдив.спирам до един бакшиш на един светофар и питам: накъде да хвана за да изляза от града?
отговорът: дай 5лв и карай след мен . :bowdown death

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 17 фев 2011 8:52

СА 0209 СМ
ауди някакво с тъмни джамци тъмно синьо не го знам какъв модел се води
дошъл гражданина на село да си събере яйца и запушил 2 коли тази сутрин
написах му бележка - предполагам може да е доволен че не взех най-острата отвертка която имам в багажника :evil:
моля ако е някой подвизаващ се във интернет форумите да ми пише ЛС

Потребителски аватар
orbital
Автомобил: PASSAT B4
Двигател: 1Z 1996

Мнениеот orbital » Чет 17 фев 2011 10:11

На кръстовището на Спартак посока техникумите -Варна .Има 3 ленти :лявата е само за завой на ляво ,средната е за направо ,а дясната за завой на дясно.Понеже главния поток от коли продължава на право ,средната лента винаги има много коли и тарикатчетата минават в лентата за надясно и газ до ламарината отиват отгоре ти за да минат на право.Е да ама вчера съм първа кола на червен светофар в лентата за направо и 2 пишлемета с голф 3 черен с черно фолио по стъклата в лентата за надясно и като сополи лека полека на червено ми влизат в кръстовището за да имат аванс пред мен и да продължат направо .Е по принцип не правя такива работи ама вчера не ми беше ден ,а и голфето беше явно изтормозено оставих ги да се псуват по средата на кръстовището ,някой по-благосклонен ги остави да продължат напред.Аман от тарикати ,всички чакаме ,а те другия път надали ще се пробват пак.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 17 фев 2011 10:45

orbital написа:...
И като ги "наказа", горд ли си? :не:

За съжаление, съм се убедил, че олигофрените не подлежат на превъзпитаване и всякакви "наказания" са напълно безполезни и водят само до образуване на нерви на наказващия. По-малко се ядосвайте и ще ви е по-лесно. :да:

Последна промяна от myrshavija на Чет 17 фев 2011 11:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
orbital
Автомобил: PASSAT B4
Двигател: 1Z 1996

Мнениеот orbital » Чет 17 фев 2011 10:49

myrshavija написа:

Има си знаци ,има и правила на движение аман от такива .Не съм горд ,ама ми писна да ми секът пътя . death

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 17 фев 2011 17:01

orbital написа:
myrshavija написа:

Има си знаци ,има и правила на движение аман от такива .Не съм горд ,ама ми писна да ми секът пътя . death

е ти значи не си за софията mhihi
Тук и коли да няма,такиракати по светофарите винаги mhihi

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пет 18 фев 2011 10:18

LILO&STICH написа:...

В неделя сутринта в 8:30 съм първа кола на светофар, при което от никъде се появява пъпчив младеж с Форд Фиеста, невъзмутимо минава покрай мен отдясно и се нагнездва в средата на кръстовището! :shock :o

Имах желание да го преправя на Смарт с лек премерен удар от кораба... :banghead:

Най-много ме дразнят тарикати на дребно! :banghead:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Нед 20 фев 2011 1:29

escrime написа:
LILO&STICH написа:...

В неделя сутринта в 8:30 съм първа кола на светофар, при което от никъде се появява пъпчив младеж с Форд Фиеста, невъзмутимо минава покрай мен отдясно и се нагнездва в средата на кръстовището! :shock :o

Имах желание да го преправя на Смарт с лек премерен удар от кораба... :banghead:

Най-много ме дразнят тарикати на дребно! :banghead:

баце същата случка, само дето беше Орел Конса (да не се обижда Пичагата)
препсуах го и си усилих музичката Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
rizovski
Автомобил: VW Tiguan MK2
Двигател: CUAA 2018

Мнениеот rizovski » Чет 24 фев 2011 9:57

СА 3371 РК черно Audi Q7 scare

Стоеше зад мен пред ВМА около 18:00ч. във Вторник, по това време трафика
е ужасен. Изправари ме отдясно и ми закачи задната броня :shock и първоначално
изобщо не спря, аз тръгнах след него и му премигнах и този спря.

В следващият момент малко трудно може да се опише как съм иглеждал, но бях
меко казано изумен, излязоха трима пишлемета на възраст около 20 ! и
този който "управляваше" дойде, погледна и ме пита поне 3 пъти сега какво
ще правим, аз му казах, че ще извикам КАТ и той каза че няма време и много
бърза и си тръгна :horror:

Обадих се в дежурната на кат и изчаках патрулката, там попълних декларация
и описах всичко, намериха го по номера. Казаха, че минимум за 6 месеца ще е
без свидетелство за управление, както и ще трябва да заплати сериозна глоба,
но дали.....

За мен сега ще остане разправията със застрахователя, ремонти и тн. :не:

Пазете се колеги, очаквайте неочакваното.... :?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 24 фев 2011 10:11

rizovski написа:СА 3371 РК черно Audi Q7 scare

Стоеше зад мен пред ВМА около 18:00ч. във Вторник, по това време трафика
е ужасен. Изправари ме отдясно и ми закачи задната броня :shock и първоначално
изобщо не спря, аз тръгнах след него и му премигнах и този спря.

В следващият момент малко трудно може да се опише как съм иглеждал, но бях
меко казано изумен, излязоха трима пишлемета на възраст около 20 ! и
този който "управляваше" дойде, погледна и ме пита поне 3 пъти сега какво
ще правим, аз му казах, че ще извикам КАТ и той каза че няма време и много
бърза и си тръгна :horror:

Обадих се в дежурната на кат и изчаках патрулката, там попълних декларация
и описах всичко, намериха го по номера. Казаха, че минимум за 6 месеца ще е
без свидетелство за управление, както и ще трябва да заплати сериозна глоба,
но дали.....

За мен сега ще остане разправията със застрахователя, ремонти и тн. :не:

Пазете се колеги, очаквайте неочакваното.... :?

не си 1-ят mhihi
Мен ме забърса оперативна кола и духна mhihi
Така и неразбрах какви последствия е отнесъл и дали ги е понесъл :evil:
Застрахователите ми платиха :wink:
Питай си застрахователя само,как да го пишеш.Аз моята я писах по каско,па било по-добре да е по ГО mhihi

Последна промяна от LILO&STICH на Чет 24 фев 2011 10:26, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Пътеводител”