Хенди измама! Една сага в 2 части или никога повече Handy!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- petyo_k
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хенди измама! Една сага в 2 части или никога повече Handy!
М-тел са същите мошеници!Сестра ми е на 14 години и има карта loop.На тея карти има лимит 50 лв.Те са и написали за това време,в което не им работеха системите 480 лв. сметка,като имаше 2 сметки по над 150 лв.Как става тая работа?А най-интересното е,че картата не е спряна!Значи моята карта могат да я спрът веднага след като мине срока,а на нейната още надписват сметки!Просто нямам думи.Извадихме разпечатка,дадохме я на някаква уж "проверяваща" и тя каза,че всичко е изговорено и трябва да се плати!Ако щете ми вярвайте,ама сестра ми като си остави телефона в нас и по 3 дни не знае къде е...
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
petyo_k написа:М-тел са същите мошеници!Сестра ми е на 14 години и има карта loop.На тея карти има лимит 50 лв.Те са и написали за това време,в което не им работеха системите 480 лв. сметка,като имаше 2 сметки по над 150 лв.Как става тая работа?А най-интересното е,че картата не е спряна!Значи моята карта могат да я спрът веднага след като мине срока,а на нейната още надписват сметки!Просто нямам думи.Извадихме разпечатка,дадохме я на някаква уж "проверяваща" и тя каза,че всичко е изговорено и трябва да се плати!Ако щете ми вярвайте,ама сестра ми като си остави телефона в нас и по 3 дни не знае къде е...
Пускай жалба в най близкия офис.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
и аз преди 3 години се излъгах да купя само телефон от тях и с уговорката , че ми трябва "Отключен" плащам, взимам го и греда "заключен" дълги разговори и го отключиха в последствие се разбра, че е и ползван ...
Та аз от тогава съм ги зачеркнал
Та аз от тогава съм ги зачеркнал
Също им неприятни впечатления от тях. В далечната 2002 годинареших да подновя телефона си. Действието става месец септември, месец след завършаве на висшето ми образование. Естествено разгледах всички оферти, кой дявол обаче ме накара да отида до тая скапана верига не знам. Та като отидох, подписах договори, документи и простотии. Очаквахда м дадат телефона комплект запечатан. Да, ама не. В момента, в който продавача трябваше да ми подаде телефона запечатан в кутиика взе го отвори го и вътре имаше втори панел за телефона. Изади го и го постави на витрината за телефонни аксесоари, след което ми го подаде. От тогава не съм стъпвал в тази верига.
И не знам какво би ме накаро отново.
И не знам какво би ме накаро отново.
- inzovo
- Автомобил:
- Двигател:
Даже и не минавам покрай хенди
Тия са пълни мушмуроци 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Хърбаляците от същата фирма излъгаха баща ми , който е на възраст , като уж му "подариха" две прими с ваучер.
В последствие се оказа , че ваучерите са две карти на такси с едногодишен договор.
И като отидеш в кенефа им наречен магазин , ако има начин ще си забият аналните глави в земята.
Докато плесна единия и избяга от магазина и не се върна повече.
Пазете се от тия , анални вандали.
В последствие се оказа , че ваучерите са две карти на такси с едногодишен договор.

И като отидеш в кенефа им наречен магазин , ако има начин ще си забият аналните глави в земята.
Докато плесна единия и избяга от магазина и не се върна повече.
Пазете се от тия , анални вандали.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
А аз се чудя как все още някой не се е саморазправил с тия... Толкова нагли същества просто няма!
За да стигнат заветния таргет са готови и майка си да продадат. Аз лично гледам да заобикалям отдалеч хенди магазините да не взема да прихвана някой 2 годишен договор...
handy измамници лъжци измамник лъжец договор телефон мтел mtel гсм gsm nokia нокия android андроид сметка
За да стигнат заветния таргет са готови и майка си да продадат. Аз лично гледам да заобикалям отдалеч хенди магазините да не взема да прихвана някой 2 годишен договор...
handy измамници лъжци измамник лъжец договор телефон мтел mtel гсм gsm nokia нокия android андроид сметка
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Pichaga написа:http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&q=%D1%85%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B8+%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=
Трябва да поработим, като се напише само хенди, да излизат тия теми

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=26&t=24170
http://granichar.org/forum/index.php/topic,1072.0.html
http://www.mobilebulgaria.com/forum/332 ... 0%B5-handy
http://granichar.org/forum/index.php/topic,1072.0.html
http://www.mobilebulgaria.com/forum/332 ... 0%B5-handy
Последна промяна от petko5 на Пет 18 фев 2011 13:43, променено общо 2 пъти.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
petyo_k написа:М-тел са същите мошеници!Сестра ми е на 14 години и има карта loop.На тея карти има лимит 50 лв.Те са и написали за това време,в което не им работеха системите 480 лв. сметка,като имаше 2 сметки по над 150 лв.Как става тая работа?А най-интересното е,че картата не е спряна!Значи моята карта могат да я спрът веднага след като мине срока,а на нейната още надписват сметки!Просто нямам думи.Извадихме разпечатка,дадохме я на някаква уж "проверяваща" и тя каза,че всичко е изговорено и трябва да се плати!Ако щете ми вярвайте,ама сестра ми като си остави телефона в нас и по 3 дни не знае къде е...
Така е прав си
И сестрами имаше сметни от по 200лв на месец за този период, но вече ги приспадат без жалби без нищо получаваме писма, че е объркано и не са и приспаднали безплатните минути...
Не че и те не са измамници, но все пак бях изненадан как върнаха сума пари без жалба

Върни се в “ОФФ-Топик - други”