150hp на газ!?
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 150hp на газ!?
Колега да не бъркаш нещо?10/100 Софийско градско с този двигателmaistora_1 написа:Kashon написа:
в момента разхода ми е 18-21 но колата но не е настроена все още и прочие като намеря правилната настройка ще ти пиша....
мисля да очаквам от такава кола разход 13тина при нормално каране и до 15 при стъпка ... т.е. надявам се
аз продължавам да съм на мнение, че е по-добре да си ми гори 6-7 л/100 км извънграда и 8-10 л/100 км в града БЕНЗИН...

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Maks написа:Колега да не бъркаш нещо?10/100 Софийско градско с този двигател
баце, хич не бъркам...
значи зависи колко ти тежи чепика

аз карам слабо и кротко и не ми гори повече!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
maistora_1 написа:Maks написа:Колега да не бъркаш нещо?10/100 Софийско градско с този двигател
баце, хич не бъркам...
значи зависи колко ти тежи чепикаособенно десния
Знаеме за теб

с тези 150 коня ,едвам се влачиш по пътя
не повече от 100
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
точно левче.
между другото ако отидете на сайта на Vialle имаше една статия за
техния газов инжекцион трето поколение, който впръсква газта ТЕЧНА в колектора (щото другите газови инжекциони имат редуктор и пръскат газообразна) и мощността на мотора не се променя.
пиниза е че газта губи налягане точно преди всмукателния клапан, в процеса се охлажда доста и сваля температурата на горивовъздушната смес. има още някакви странни термични ефекти но в крайна сметка разхода в литри е абсолютно същия като на бензин.
малко подробности има тук http://www.gasfx.nl/index.cfm?cOpenMenu ... ageID=1754
карал съм форд скорпио 2,0 такъв инжекцион - разлика наистина няма между газ/бензин.
между другото ако отидете на сайта на Vialle имаше една статия за
техния газов инжекцион трето поколение, който впръсква газта ТЕЧНА в колектора (щото другите газови инжекциони имат редуктор и пръскат газообразна) и мощността на мотора не се променя.
пиниза е че газта губи налягане точно преди всмукателния клапан, в процеса се охлажда доста и сваля температурата на горивовъздушната смес. има още някакви странни термични ефекти но в крайна сметка разхода в литри е абсолютно същия като на бензин.
малко подробности има тук http://www.gasfx.nl/index.cfm?cOpenMenu ... ageID=1754
карал съм форд скорпио 2,0 такъв инжекцион - разлика наистина няма между газ/бензин.
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моето пък е цели 45 коня и по малко от 7/100 Софийско градско не даваmaistora_1 написа:Maks написа:Колега да не бъркаш нещо?10/100 Софийско градско с този двигател
баце, хич не бъркам...
значи зависи колко ти тежи чепикаособенно десния

Върни се в “Автогазови уредби”