niikoo_1 написа:E за какво ти е помпа различна от оригиналната
И аз това се чудя. На една тройка тук във Видин била е 2Е и сега е Г60 с турбо, стоковата помпа си храни доволно мотора. Не вярвам атмосферка да има по-големо нужди
niikoo_1 написа:E за какво ти е помпа различна от оригиналната
mitko_pi4a_lc написа:колеги днеска ми хжарли бензиновата помпа и искам да попитам дали става от не6то др като например пасат
за да знам каде да тарся
изобщо нищо не зная за тези помпи
Няма значение дали ще сожиш помпа от ВР6,АБФ,Г60 или от 9А. Всичките вършат работа G60 написа:mitko_pi4a_lc написа:колеги днеска ми хжарли бензиновата помпа и искам да попитам дали става от не6то др като например пасат
за да знам каде да тарся
изобщо нищо не зная за тези помпи
Митко,отивай в моргата при Венко и взимай една помпа за пълна инжекция за 50лв с кошницата и я слагайНяма значение дали ще сожиш помпа от ВР6,АБФ,Г60 или от 9А. Всичките вършат работа
Само да не си купиш нова (някое китайско менте) голяма грешка я изкара 3-4месеца я не

lyubo_lvl написа:Много хубаво Голфче брат'чед ама много шумно бре. Не знам как издържаш извън града
идържа се що отидих ди гърция.....
да да страшноGolf_Diesel_ написа:Ще прехвъряш АБФ-а в купето на 2ката ли

sk. написа:Бахти... тия АБФ не се ли разлитат на 8200 оборота бре... АГУ-то ми ще се разгради на молекули при 8200.. :d
mitko_pi4a_lc написа:Golf_Diesel_ написа:Ще прехвъряш АБФ-а в купето на 2ката ли
дааааааа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта