Просто не си се разходил по магазините. Такива стойки вече има и в големите хипермаркети, цените обезмислят всякакви подобни начинания, мацане със силикон и т.н. Моята за 6 лв е на гъвкаво рамо, можеш да я извъртиш както ти е удобно. Отделно се регулира и по широчина, отвътре има меки части които да не повредят това което слагаш на стойката. Хваща се с вакуум за стъклото, представлява нещо подобно:
http://novgsm.com/a2/universalna-stoika ... 79342.html
Направи си сам: Автомобилна стойка за GSM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Направи си сам: Автомобилна стойка за GSM
1,9TDI написа:Идеята мисля, че е направи си сам, не купи си от магазина
Съгласен съм с теб, но когато излиза по евтино да си го направиш сам.
А ти прецакваш нещо което струва повече от стойката и отгоре на това става супер грозно.
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
За 30 ст. толкова

Ужас!
Що за 5 лева се гаврите така с интериора, то една такава стойка е по евтина от пълнител на ароматизатор! 

- disela
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivo_555 написа:Ужас!Що за 5 лева се гаврите така с интериора, то една такава стойка е по евтина от пълнител на ароматизатор!
Колега, раздела е "направи си сам", ако нямаш какво да кажеш, по добре замълчи..
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
ivo_555 написа:Ужас!Що за 5 лева се гаврите така с интериора, то една такава стойка е по евтина от пълнител на ароматизатор!
Защо да е ужас?Стойката си е станала много добре.Искаш да ми кажеш че тоз големия чеп е по-добре така ли?
http://www.o-digital.com/uploads/2227/2 ... 09_424.jpg
Човек като има свободно време защо трябва да дава 15-20лв за някаква огромна универсална стойка след като може да си направи точно по телефона и то без пари?И честно казано предпочитам сам да си я направя отколкото да си купя универсалния боклук.Тази стойка която съм я направил по нищо не отстъпва, а да не говорим че изглежда много по-добре отколкото универсална.
Раздела е направи си сам...немога да разбера защо се включват някои колеги със съвети ми купи си 5-10$ била

1,9TDI Колега ако имаш възможност сложи някоя снимка докато е сложен телефона да видим как седи и ако имаш възможност под някакъв ъгъл да го снимаш а не директно

То си е ваша работа колеги, не го приемайте лично, нали не сте очаквали само позитивни мнения! Просто за мен това не се връзва нещо с интериора, на ако ще и 20 годишна кола да е. Извинявам се, прави сте, наистина такива като мен не бива да се включват в този раздел! 

- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Ами аз снимам с телефона, че апарата не ще да се отваря опред и смина черно
. Ще взема един апарат на заем и ще я снимам. Можеше и по-добре да стане, ама от мерак да я сложа в колата и да я ползвам се поизложих малко.

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1,9TDI написа:За 30 ст. толкова![]()
Щом ти харесва...