mitko_pi4a_lc написа:но сега ето и новия проект водя преговори за една голг 2 гти
дано дастане нещо и тогава вече като сляза на 800кг ша става страшно...
добре е човек да осъзнава стойността на числата, за които говори...

mitko_pi4a_lc написа:но сега ето и новия проект водя преговори за една голг 2 гти
pe6kata написа:mitko_pi4a_lc написа:но сега ето и новия проект водя преговори за една голг 2 гти
vidolov написа:моя беше на 8200 и аз нямах проблеми но открито казвам че несмеех да сменям след 8к щото тоя мотор направо пткачае и незнаех кога щеми писнат лагерите
mitko_pi4a_lc написа:vidolov написа:моя беше на 8200 и аз нямах проблеми но открито казвам че несмеех да сменям след 8к щото тоя мотор направо пткачае и незнаех кога щеми писнат лагерите
ам ко стана с твоита.....правиш нов проект ти хиено![]()
ша ина изненади на пролет
vidolov написа:mitko_pi4a_lc написа:vidolov написа:моя беше на 8200 и аз нямах проблеми но открито казвам че несмеех да сменям след 8к щото тоя мотор направо пткачае и незнаех кога щеми писнат лагерите
тои проекта готов просто има време докато стане това което искам аз...
mitko_pi4a_lc написа:pe6kata написа:mitko_pi4a_lc написа:но сега ето и новия проект водя преговори за една голг 2 гти
не вярваш ли че ако я взема ще я направя 800кг
може да я измерим двамата
mitko_pi4a_lc написа:vidolov написа:mitko_pi4a_lc написа:vidolov написа:моя беше на 8200 и аз нямах проблеми но открито казвам че несмеех да сменям след 8к щото тоя мотор направо пткачае и незнаех кога щеми писнат лагерите
еее не казваш нищо значи вии там от габрово сте опасни
кажи ко праиш дееее
vidolov написа:mitko_pi4a_lc написа:vidolov написа:mitko_pi4a_lc написа:vidolov написа:моя беше на 8200 и аз нямах проблеми но открито казвам че несмеех да сменям след 8к щото тоя мотор направо пткачае и незнаех кога щеми писнат лагерите
еее не казваш нищо значи вии там от габрово сте опасни
кажи ко праиш дееее
нищо което дате впечатли...просто упражнения за глупаци...а за прехвърлянето в 2-ка...дам доста хубаво решение...ние с теб неведнъж смего говорили...ако има нужда от помощ-свиркаи ще помагам с квото мога
leonardo_vd написа:Колата е красавец, но моля те защо си сложил тези 2 улука отзад.Остави един ауспух по-красиво е.
mitko_pi4a_lc написа:
mitko_pi4a_lc написа:
ifidik написа:не смеех да го напиша, да не би само на мен да не ми харесва, но с тия два аспуха е като ръчна количка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта