blajetoo написа:Как мога да си сваля софтуера от ЕКУ-то и да си правя настройки по него.Карам Голф 4 1.9тди AHF.Имам ECM2001 и WinOls.Как ставаначина за прочитане на софтуера на ЕКУ-то.За малко да забравя имам и ВАГ КОМ кабелче сус спфтуерчето!!!!!

Това колега няма как да го направиш особенно във втората част на въпроса ти.Софтуера можеш да го свалиш със една от двете програми ако имаш подходяшия програматор за твоята памет и си до тук

От двете програми дето си ги дал ECM2001 е по добре кракната и с по приятелски интерфейс но и тя няма необходимите библиотеки.Що се отнася до WinOls ако си я купил то нямаше да питаш.Не че има кой знае колко инструкции в платената версия ама тя си има сумати модули за които се плаща отделно.Кракнатата версия няма да ти покаже мерните еденици във картите а освен това за карти и за DLL се плаща още.И да се докопаш до до тях не става само с раздърпване на триизмерните графики.И аз си мислех че това е програма и като я сложа в дизасемблера демек WinOls ще разбера какво е било в главата на програмиста.Да ама не е така.Поздрави и живи и здрави