въпрос-фарове голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос-фарове голф 3
Здравейте колеги,колата е голф 3 1,8ми 90к.с.Бях да ми настроят фаровете и когато превключих от къси на дълги ми казаха че не трябва да светят само дългите а и късите заедно с тях .Прави ли са монтьорите или на голфовете светят поотделно?
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: въпрос-фарове голф 3
Ако си с двусекционни фарове са прави, но ако си с едносекционни ... значи нямаш ядове 

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега как така двусекционни ,мойте са разделени ,там където е крушката за дългите и габарита са кръгли а късите са като на вентото по форма
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Точно това имам предид... че е разделен на две. Отделна крушка за дългите и отделна за късите. Би трябвало като включиш на дълги и двете секции да светят ( и къси и дълги ) Съмняваме колата да е била с едносекционни фарове ( както е при Вентото ) , при които като включиш на дълги,късите изключват, за да нее стане някой гаф, и някой да е сменил фаровете 

- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
да колега трябва да светят на дълги и двете секции и късите и дългите !Слага се един мост имаше го в една тема сниман!Вътре в бушониерата !Потърси темата и можеш сам да си го направиш не е нищо сложно,просто трябва да видиш къде се слага 

- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Да това е другия начин,който съм ползвал и аз на вентото което си свети с фаровете на голф GTI
но нямах снимки да ти покажа как се случва всъщност,но колегата го е описал просто перфектно!

но нямах снимки да ти покажа как се случва всъщност,но колегата го е описал просто перфектно!

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Аз като четох и стигнах до извода, че може и по-сложен да е начина,но е по-надежден от колкото с мостчето пък незнам. Като дойде време да слагам две секции и аз ще пробвам и ще видя за какво става на въпрос 

- victory1983
- Автомобил: vw golf 3 1993
- Двигател: ABF
Не се ли натоварва така инсталацията примерно или ключа за фаровете с това мостче?
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
victory1983 написа:Не се ли натоварва така инсталацията примерно или ключа за фаровете с това мостче?
Ключа не мисля, че се натоварва. Пък ако мостчето е от по-дебел проводник с обувчици, термошлауфка и се сложи бушон няма какво да стане според мен

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги ,вчера сложих мостчето на клеми 2и 6 и дългите и късите заработиха заедно .много се кефя ,а вие цена нямате . 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”