лампата за водата мига непрекъснато
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лампата за водата мига непрекъснато
Здравеит Някои имал ли е подобен проблем тази лампа неспира да мига дори при запален двигател на какъв принцип е има ли някакъв датчик за налягане и ако да къде се намира.датчика за температура е сменен колата е голф 1,8 моно ABS двигател. Благодаря за отговорите предврително
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: лампата за водата мига непрекъснато
а казанчето/разширителното/дали е пълно по нормаgrigor написа:Здравеит Някои имал ли е подобен проблем тази лампа неспира да мига дори при запален двигател на какъв принцип е има ли някакъв датчик за налягане и ако да къде се намира.датчика за температура е сменен колата е голф 1,8 моно ABS двигател. Благодаря за отговорите предврително
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
При мен има цял куп аномалий на уреда за температура. Понякога работи стрелката а по някога изобщо не мърда. Понякога си мига лампичката постоянно а понякога не. Освен това ми се струва че стрелката отива дота в дясно ,не влиза в червеното но клони към него. Знам само че таблото е отваряно и от тогава прави тия проблеми.Иначе течноста си е на нивото и перката си се включва, единствено не знам перката на малкия и на големия радиатор на ГТИ дали е с еднакви показатели, обороти и степени на включване.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Единствения датчик е за температурата на водата - или е двоен,или единичен - намира се на пластмасовия тройник.Ако при светенето на лампата ти показва и макс.температура при студен мотор
сменяш датчика,а ако показва нормално температурата и свети лампата
търсиш проблема в таблото.
Нормално лампата трябва да светне при съпротивление на датчика 34 ома,т.е.около 110-115 грд.на охл.течност(пробва се с резистор на мястото на датчика)
Успех!

Нормално лампата трябва да светне при съпротивление на датчика 34 ома,т.е.около 110-115 грд.на охл.течност(пробва се с резистор на мястото на датчика)
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”