Колеги помагайте моля ви колата е голф 3 1.9 ТДИ 90 коня 1З мотор.до скоро имах тресене на 4-та и 5-та от 1600 до 1900 оборота се едно 1-ва газ и му включвам 4-та,но не винаги и в повечето случаи със рязко натискане на газта няма проблем или съвсем леко тресене,а от вчера почна и да ми го прави на 3-та скорост не толкова много,но пак го прави със рязка газ го няма изобщо... сменил съм тампоните на двигателя ходил съм на диагностика и казаха че не е по мотора проблем и вече не знам
Последна промяна от tigura_ot_kotel на Пон 21 фев 2011 16:32, променено общо 1 път.
Аха добре ама като отворя капака на помпата имали някоя част дето да изкочи от там и да не знам после къде и е мястото,а и след това нужно ли е от някви настройки защото чета из темите,че се правело има колеги дето са си оправили този проблем ама не казват как,а и майсторите дето ги правят не са от софия....
tigura_ot_kotel написа:Решението е Вальо-Вентоман много точно и разбиращо от работата си момче,а и не взима скъпо....
Това хубаво колега но не е лошо да напишеш какъв се оказа проблема в крайна сметка за да може да си полезен и на колегите ако евентуално някой се сблъска с такъв проблем.