Голф 2 бензин (карб.)

Колега не очаквай някой да ти гарантира какъв е проблема само по описанието ти във форума. Понасочили са те.. но ако нямаш възможност сам да диагностицираш проблема най-добре отиди в сервиз. Принципно щом трака при прав волан най-вероятно е вътрешно каре. Те (каретата) чукат по доста особен, типичен начин и е малко вероятно да сбъркаш звука с такъв от шарнир, тампон и т.н. А и мое мнение е че от шарнир, тампон, амортисьор и т.н. не може да се получи подобен шум (като от каре) при подаване на газ и т.н. Има вероятност и да е външно (ако е ужасно разбито) но то ще чука много осезаемо и в завой. Може да пробваш. Естествено не пречи да огледаш и за скъсани тампони по изпускателната система или ако някъде си личи че е опирало и прочее. Не че няма вероятност да има проблем и с кутията.. ама не вярвам.Deo88 написа:Ако със сигурност е то , ще трябва смяна , но трябва да е сигурно на 100% .
Ами принципно по инерция каретата не тропат, т.е. само при подаване на газ. (естествено тва е машина с характер и винаги има изключенияDeo88 написа:Съмнява ме да е от скоростите , понеже ми трака само когато е на скорост ! В движение с 40-60 км. ми трака , и като изключа от скорост спира да ми трака . Мисля , че е от скоростите , но трябва някой който разбира да ми го потвърди .
Като се замисля , едва ли да е от каре , понеже като изключа от скорост и спира да трака![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта