Проблем при паленето на голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Accuran
Автомобил:
Двигател:

Проблем при паленето на голф 4

Мнениеот Accuran » Съб 19 фев 2011 21:51

Здравеите. От вчера ми изникна 1 проблем при запалването на колата. Бях спрял за малко и си пуснах алармата. После преди да се кача изключих алармата и когато опитах да запаля не можах.Доста време се мъчех и взех да натискам копчетата от алармата и аз точно незнам какво направих но запали. Така си я карах вечерта и тази сутрин пак същия номер и този път не мога да я запаля.Пак пробвах с копчетата от алармата но не става.Аз не се сештам много но един приятел каза че според него проблема е в алармата.Алармата ми е Mark. Ако някои е имал същия проблем или знае някакво решение на проблема нека да го сподели. Благодаря предварително.

Accuran
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем при паленето на голф 4

Мнениеот Accuran » Нед 20 фев 2011 14:02

В интернет намерих книжка на алармата ми но не мога да се оправя.Централното ми заключване работи но след като отключа не мога да я запаля.Ако някои се сеща как да се оправи това да разгледа книшката с бутоните и нека да пише.
Прикачени файлове
Mark1500Lux_Kniga.pdf
(140.78 KиБ) Свален 80 пъти

bazigolf
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем при паленето на голф 4

Мнениеот bazigolf » Нед 20 фев 2011 20:59

А мига ли ти индикатора за имобилайзера(кола и ключ на нея)?На мен тоя номер ми го прави 1-2 пъти в месеца .Като стане така вадиш ключа и пак го вкарваш.На мен ми казаха че нещо се прецаквало ,ама като зачести тогава да го оправям.Иначе не знам какъв е проблема :screwy

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”