hitman0013 написа:напротив колега-нито тази, нито темата за зимните гуми трябва да се заключва.
Да прав си колега извинявам се,всеки има право да сподели от собствен опит,кои гуми са най-най.
Но за класацията съм леко скиптично настроен.

hitman0013 написа:напротив колега-нито тази, нито темата за зимните гуми трябва да се заключва.
joromnt написа:Към тоя един момент автогуми.бг нямат нищо с пресен ДОТ. Всичко е с ДОТхх10.
mariovasi написа:joromnt написа:Към тоя един момент автогуми.бг нямат нищо с пресен ДОТ. Всичко е с ДОТхх10.
![]()
В периода 03.януари до вчера месец и половина, от avtogumi.bg пробвах да си поръчам
Dunlop,Fulda,няма.Звънят ми и ми предлагат Ханкуук от "07 ,неща им викам.
Казвам на момчето какво има, да ми го каже и да поръчам.Почти нищо от марковите в момента ,каза той...
Jetman написа:Аз съм за Мишелин Енерджи - карал съм с такива - много добра гума. Добро пътно поведение, добре спира, бавно се износва. Недостатък е цената
hooligan_sk написа:Jetman написа:Аз съм за Мишелин Енерджи - карал съм с такива - много добра гума. Добро пътно поведение, добре спира, бавно се износва. Недостатък е цената
Аз въобще не съм доволен от тях - лятото в жегите свирят по завойте и са сополести. За техните пари можеш да вземеш най-добрите гуми на пазара, в пъти по-добри по всички показатели от тези мишленки
Jetman написа:hooligan_sk написа:Jetman написа:Аз съм за Мишелин Енерджи - карал съм с такива - много добра гума. Добро пътно поведение, добре спира, бавно се износва. Недостатък е цената
Аз въобще не съм доволен от тях - лятото в жегите свирят по завойте и са сополести. За техните пари можеш да вземеш най-добрите гуми на пазара, в пъти по-добри по всички показатели от тези мишленки
Така е наистина свирят лятото в завой все едно си в някой американски екшън![]()
Само да уточня, че вземах такива преди 3-4 години, за тогава си бяха много добри, в момента може и да не са!
А кои са "най-добрите на пазара", понеже всеки различно хвали
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта