Висок разход на 1.6 TDI Passat B3

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Re: Висок разход на 1.6 TDI Passat B3

Мнениеот red.devilll » Нед 13 фев 2011 0:15

velinsl написа:
red.devilll написа:Колега защо да не може да е само извънградско? ако е карал със 120-140 си е доста нормален разхода

1940км в малка България това е страшно голямо разстояние Бургас-София близо 5 пъти. Най-далечните точки, които могат да се видят по таблиците бяха на разстояние около 515км.

колега нещо не си мерил разстоянията точно :shock
"Най-далечните точки, които могат да се видят по таблиците бяха на разстояние около 515км.[/quote]"
Има и повече от 500 км в Нашата малка родина :beer . Явно не си пътувал достатъчно за да видиш,Поразходо се малко и ще разбереш ,че има повечко километри. Лично аз като трягна за море и като се върна имам около 1600-1700 км пробег.Пътувам в България а не от Македония или Гърция. Като си нямате и идея от км ,няма смисал да пишете и да спамите само темите

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 13 фев 2011 1:12

red.devilll написа:Има и повече от 500 км в Нашата малка родина :beer . Явно не си пътувал достатъчно за да видиш,Поразходо се малко и ще разбереш ,че има повечко километри. Лично аз като трягна за море и като се върна имам около 1600-1700 км пробег.Пътувам в България а не от Македония или Гърция. Като си нямате и идея от км ,няма смисал да пишете и да спамите само темите

иначе ако тръгнем от устието на Резовска река и стигнем до преминаването на на р. Дунав в сръбско може и повече, но какъв е смисъла да направиш това два пъти поред, за да засечеш разход. Давай по темата и не трупай излишни мнеиня. Знаем, че караш много. :wink:

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Нед 13 фев 2011 9:59

velinsl написа:
red.devilll написа:Има и повече от 500 км в Нашата малка родина :beer . Явно не си пътувал достатъчно за да видиш,Поразходо се малко и ще разбереш ,че има повечко километри. Лично аз като трягна за море и като се върна имам около 1600-1700 км пробег.Пътувам в България а не от Македония или Гърция. Като си нямате и идея от км ,няма смисал да пишете и да спамите само темите

иначе ако тръгнем от устието на Резовска река и стигнем до преминаването на на р. Дунав в сръбско може и повече, но какъв е смисъла да направиш това два пъти поред, за да засечеш разход. Давай по темата и не трупай излишни мнеиня. Знаем, че караш много. :wink:

Колега като гледам имаш много подобни тъпи изказвания. От къде може да знаеш колегата къде е пътувал за да му казваш,че не е нормално да е само извънградско? Явно си седиш само в Сливен и не мърдаш от там и няма как да знаеш разстоянията в Родината ни. Примерно Сандански-Варна и Варна-Сандански и скромните 1450-1500 км.
Ако имаш работа или искаш да идеш до колегата Иво за да ти погледне колицата от София до Варна също е около 1000 км и ако иска след това да иде на почивка ето ти 2000 км.
А колегата като е писал 1950 км никъде не е споменал,че ги е навъртял без да спира

Последна промяна от red.devilll на Пон 21 фев 2011 2:04, променено общо 1 път.

vocil
Автомобил: Рено Меган
Двигател: K4M760 2004

Мнениеот vocil » Нед 20 фев 2011 20:55

Въпросният разход е изцяло извънградски в България и Румъния с едно преспиване.И в България може да се минат доста километри.
Примерен мой маршрут/с малко в Румъния/:София-Костенец-Маджарово-Ямбол-Бургас-Шабла-Костанца-Букурещ-Русе-Разград-Бяла/Русенско/-Монтана-София-Костенец-София.

Върни се в “Дизелови агрегати”