Има ли сервиз в София, където си караш колата с определен, предварително фиксиран проблем, и ти я оправят, без да те лъжат, че покрай този проблем са се развалили още куп неща? Колеги, моля ви дайте ми свестен и читав сервиз на територията на София, където ще ми оправят спирачките като хората и няма да ми искат сума равностойна на кола втора ръка (най-образно казано). Наскоро бях писал, че са ми срязали маркучите на спирачките. Чак сега намерих свободно време да си закарам колата в сервиз и да ми я оправят. Днес си припалих колата, че не бях в София известно време и натиснах педала на спирачката, който опря в купето. На мен са ми срязали само предните маркучи на спирачките. Въпроса ми следният: Не трябва ли, след като нямам предни спирачки, като натисна педала на спирачката, задните да спрат колата? Отпред съм с дискови спирачки, отзад съм с барабани, ако това е от значение. Разпитвам, защото в сервиза в който бях видяха, че си нямам и хабер от коли и започнаха да ме лъжат както им падне

Мерси предварително