Избери великите българи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 25 юли 2006 14:13

WDW написа: ..Нека се появи някой живял по това време и да коментира аргументирано кое е Хубавото и Кое е лошото!

на мен ми стига това, което моята баба казваше (изключителен човек живяла и по царско време и при комунизъм и при капитализма след 91г.): по големи изедници от комунистите няма .....

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 25 юли 2006 14:43

Ще ви дам един пример.Дядо ми е бил македонец и е бил кмет в Македония.Само поради тази причина когато идва комунизма нито той ,нито баба ми ,нито татко ми и чичо ми са има права равни с останалите.Където и да искаш да почнеш работа не може защото си зачеркнат от партията.Е това и на думи ми изглежда зле камоли да го живея и мисля ,че е достатъчно за да им тегля една на всички комунисти.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 25 юли 2006 15:44

Аре стига с тоя комунизъм. Избегахте от темата съвсем.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 25 юли 2006 15:45

Стиви Джи написа:Аре стига с тоя комунизъм. Избегахте от темата съвсем.

е то щот анкетата и темата са много в час ;)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 25 юли 2006 16:33

:xaxaxa
One написа:
Стиви Джи написа:Аре стига с тоя комунизъм. Избегахте от темата съвсем.

е то щот анкетата и темата са много в час ;)

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Сря 26 юли 2006 13:58

Meти написа:Аз дадох глас за Тодор Живков наистина един Българин дето мислеше за народа на държавата.
Абе,мъжки ти на колко си години,че пишеш такива малоумщини,кога го видя Тодор Живков,че си толкова въодушевен,или защото караш кола от неговото време,за която се чакаше 15 години и повече.Аз съм на 39 год. и много ми се ще да те видя на живо да ми обясниш по-подробно дали дядо ти не те е нахъсал.

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Сря 26 юли 2006 14:18

Meти написа:кумонизма

Пише се КОМУНИЗЪМ.
Според мен за да можеш да направиш правилен исторически анализ на дадено явление или обект, трябва да знаеш как правилно да изпишеш наименованието му :lol: .
Бай Тошо заслужава да бъде заличен от историята!

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 26 юли 2006 17:08

versace написа:Бай Тошо заслужава да бъде заличен от историята!

Ааааа неееее. Добре е да помним и да вземем поука от грешките в миналото, за да не ги повторим. (потретим или почетвъртим) Забравихме за комунизма и сега пак е модерно да си "розов" ...

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Чет 27 юли 2006 13:42

Ау.... много сте лабилни бре съфорумнци.... Винаги давам за пример този форум, ама майче ще спра. Първо всеки има право на мнение. Второ не смятам, че когато не сте съгласни с нечие мнение и трябва да се захващате с правописа или с годините му или с тем подобни неща. Ако искате да убедите някого в своето мнение едва ли това е начина. Това, което забелязвам аз е , че още дълго време ще има спорове в обществените, научните, политически среди по отношение на Тодор Живков и въобще разните му строеве. Не се палете толкова лесно. Безмислено е. Политиците точно това използват за да ни настройват и да ни насъскват един срещу друг. Значи ако искате да се скарате с някой го покането на гости и започнете да говорите за политика, националности или религия. Недейте така. Безмислено е да се спори на тая тема. Или ако искате да спорите трябва да имате много високо ниво на самоконтрол (а аз не забелявам това с тея нападки за правопис и тем подобни). Също така проверете дали и вашия събеседник има такова ниво. Ако няма е БЕЗМИСЛЕНО. Не се връзвайте на такива неща. Моля ви. След като вие толкова лесно се палите представяте ли си колко лесно е да се провокира българина като цяло и колко лесно може да се стигне до доста лоши неща за ВСИЧКИ, независимо на кого симпатизират. Аре стига, че се олях...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 27 юли 2006 13:59

евала айде стига наистина

Върни се в “ОФФ-Топик - други”