Новата ми решетка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Новата ми решетка
Готина е станала решетката! Имам само 1 въпрос: защо са ти различни мигачите? 

- bagera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
extremekoko написа:ще слагам вр6 ама по натам и окачване от ауди ТТ 4x4
по-добре си оправи мигача

- tazzbg
- Автомобил:
- Двигател:
bagera написа:extremekoko написа:ще слагам вр6 ама по натам и окачване от ауди ТТ 4x4
по-добре си оправи мигача
кой от 2та ?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
mitashki276 написа:Готина е станала решетката! Имам само 1 въпрос: защо са ти различни мигачите?
Против уроки

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека всички остроумници - тунингисти да запазят остроумните си коментари за себе си. Темата се мести в раздел Направи си сам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mitashki276 написа:Готина е станала решетката! Имам само 1 въпрос: защо са ти различни мигачите?
защото след като ударих колата миналия месец и още не съм затамнил мигача не ми се дават излишни пари за спреи само за един мигач
Последна промяна от extremekoko на Пон 21 фев 2011 21:39, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kokobraiz написа:rabotnika написа:extremekoko написа:aylin78 написа:Газар си пич,сега само двигатела останоло да смени с един вр6-и знай ни лентини емблема ще виждат,докат те видят на задното огледало ве4е си профучал с 200....
абе маитапа настрана ще слагам вр6 ама по натам и окачване от ауди ТТ 4x4
VR6-ка ясно ама я ни светни как точно ще стане окачването че ми е интересно
Любопитен съм и аз за тази интервенция![]()
за сега и аз си нямам наидея но знам за няколко голфа с окачване от тт дори и този на драгпалар които е най бързата кола за драг в бг и тои е с окачжане от тт но засега не го мисля като имам парите и реша да го правя ще проуча по обстоино нещата
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
IceHeart написа:Е не го казах с умисъл да нараня колегата, просто се бъзикам! ВИе ме стъпчахте направо![]()
Да, нека колегата пусне някой снимка, горе доло как става, и дали на Г3 мога да си сложа крива емблема
забравих да я снимам докато я правя . става по следния начин режеш на 2.5см от емблемата после мериш и режеш от която страна искаш да я сложиш след което фиксираш парчетата по местата им гледаш да не се разминават ребрата аз фиксирах със малко поксипол само колкото да хване след което празното което остава го запълних със разтопена пласмаса за по голяма здравина китосваш търкаш и боядисваш
- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Личи си, че си се постарал и е станало доста добре 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
extremekoko написа:mitashki276 написа:Готина е станала решетката! Имам само 1 въпрос: защо са ти различни мигачите?
защото след като ударих колата миналия месец и още не съм затамнил мигача не ми се дават излишни пари за спреи само за един мигач
сега чакаш да я удариш и от другата страна, та да не хабиш цял спрей за 1 мигач ли? Поне 2 викаш да са...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vento написа:extremekoko написа:mitashki276 написа:Готина е станала решетката! Имам само 1 въпрос: защо са ти различни мигачите?
сега чакаш да я удариш и от другата страна, та да не хабиш цял спрей за 1 мигач ли? Поне 2 викаш да са...
ее стига бе не говори глупости тъкмо излезнах от каръшкия месец 4ри удара за един месец добре ли е

- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
4ри удара за месец
,моля те колега не си и помисляй за VR-6 двигател 

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Абе я да не ти пука,нека дрънкат каквото си искат.Някой май го е яд,понеже решетката е станала СТРАХОТНА! 
Само недей да се отказваш да пишеш в форума,злобари ще има винаги!
И понеже първото мнение беше моето и писах да си оправи мигача(просто за да изглежда по-добре колата),трябваше всички след мен да му се присмеете!Толкова струвате и такъв ви е манталитета,бараките дето ги карате също са по-зле...
Показахте си българската простотия отново...

Само недей да се отказваш да пишеш в форума,злобари ще има винаги!
И понеже първото мнение беше моето и писах да си оправи мигача(просто за да изглежда по-добре колата),трябваше всички след мен да му се присмеете!Толкова струвате и такъв ви е манталитета,бараките дето ги карате също са по-зле...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mirkata 4020 написа:4ри удара за месец,моля те колега не си и помисляй за VR-6 двигател
дам нали ти казвам некав някакъв каръшки месец ми беше маи бив6ото гадже ме беше проклело но съм го решил теърдо за жр6 и докато не го направя няма да спра