мнение за BLAUPUNKT EMB-800A
- kat007
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU
Re: мнение за BLAUPUNKT EMB-800A
Мисля да отскоча до Technomarket и да я чуя на живо....после ще споделя как е ...ако ми хареса я взимам и тва е 

- kat007
Ходих до Техномаркет-а .... продавач-консултантът беше МНОГО ЗЛЕ
....питах го дали може да чуя как свири самата туба защото искам да си закупя такава ....той ме гледа и ми вика - немога да я пусна,нямам кабел !
... Викам си ок ... питам го-как е на звук...той - ами слаба е ....питам го - какво друго може да ми предложи.. той- Ами незнам много не ги разбирам !
....незнам какво да кажа повече.... отказах се от това да си взимам туба за сега....а ако си взимам мисля да е от някой колега от Форума

- rymen8776
- Автомобил:
- Двигател:
Эдр. И на мен ми хареса таэи туба blaupunkt emb-800a, но искам да си я вэема эа вкъщи, ще мога ли да я свържа директно към компа беэ други усилватели
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Тя усилвател си има вграден ама той иска 12V захранване. Ти откъде ще и докараш стабилизирано и изправено 12V 30А без захранващия блок да струва повече от събуфера незнам.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
kat007 написа:Ходих до Техномаркет-а .... продавач-консултантът беше МНОГО ЗЛЕ....питах го дали може да чуя как свири самата туба защото искам да си закупя такава ....той ме гледа и ми вика - немога да я пусна,нямам кабел !
... Викам си ок ... питам го-как е на звук...той - ами слаба е ....питам го - какво друго може да ми предложи.. той- Ами незнам много не ги разбирам !
....незнам какво да кажа повече.... отказах се от това да си взимам туба за сега....а ако си взимам мисля да е от някой колега от Форума
![]()
Виж ся, в супермаркетите продават вносни вина и френски сирена ама и там няма кой да те насочи какво сирене или вино да избереш

Здравейте, мисля да си взимам субуфер BLAUPUNKT EMB-800A и искам да помоля някой който има този буфер да го снима отпред и отстрани където се вклюяват кабелите. Ако някой реши да изпълни молбата ми ето skype за връзка: profesor_po_prostotiq. Благодаря предварително.
- her_kokales
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам думи направо за Техномаркет-а,отидох вчера и продавач-консултанта го питам дали може да я пусне,той вика ами извинявам се ама нямаме 12V и няма как да я пусна.Аз не знам как да си купя нещо където нито знам как или дали изобщо свири.Иначе ме съблазняваше идеята,че няма да се занимавам толкова понеже е активна туба...ама..какво да правя не искам на сляпо да пръскам пари ако не ми хареса..?!!
- kat007

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с такава, по-горе съм коментирал
гледам че си от софия, ако искаш да е зимаш и желаеш ела да я чуеш още повече, че никаде в техномаркетите няма дати я пуснат
относно свиренето не очаквай кои знае какво впредвид размера, аз не слушам силно и ме устроива. с две думи тва е нещо като да имаш бас на музиката в колата и същевременно и място в багажника
гледам че си от софия, ако искаш да е зимаш и желаеш ела да я чуеш още повече, че никаде в техномаркетите няма дати я пуснат
- her_kokales
- Автомобил:
- Двигател:
Някой ще каже ли какви кабели ми трябват за тая туба?
Не знам в другите градове как стоят нещата, но в Плевен в самия Технополис има помещение, където да ти монтират CD-то или там каквото си си взел, че да ти важи гаранцията (поне до преди беше така). Предполагам, че ако помолите продавач-консултанта, даденият компонент да се изпробва там няма да откаже, все пак не я изнасяте от търговския обект. Недопустимо е да се продава стока, която не може да се изпробва преди да се плати 

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Днес същия цирк.Отивам на Техномаркет на цариградско и гледам туба с усилвател за 149лв. Нещо взе да ме влече тая оферта. Намирам продавач-консултанта и му викам-искам да я чуя. Пича зачезна на някъде за 15мин.Идва и вика-ми не може,няма кабели да я захраним!
Викам му "Моля?????"
-Ми аз не разбирам много,требва да изчакаш колегата да дойде,той до час ще дойде...
Е как да си купя нещо дето дори в магазина в които го продават не могат да го пуснат за проба? А ми е мерак да го чуя как бръмчим,да видя ще ме кефи ли,аз и без това нямам голями претенции-важното за мен е да е малко,компактно за да не заема много пространство.
Ще се радвам да прочета още отзиви за този продукт
Викам му "Моля?????"
-Ми аз не разбирам много,требва да изчакаш колегата да дойде,той до час ще дойде...
Е как да си купя нещо дето дори в магазина в които го продават не могат да го пуснат за проба? А ми е мерак да го чуя как бръмчим,да видя ще ме кефи ли,аз и без това нямам голями претенции-важното за мен е да е малко,компактно за да не заема много пространство.
Ще се радвам да прочета още отзиви за този продукт

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”