Накрая всички пак там обикалят

assd написа:и от какъв зор си купува някой кола от тия на горубляне? купувайте си от човек, аз като я продадох си му казах на момчето да си оправи лагер, парното, шибидаха, тампоните и да си сложи нови накладки ако иска. висчки - доволни
Meти написа: курмилната уредба
IceHeart написа:Иначе бъх посъветвал колегите да не взимат коли от Германия, по гнили от тях няма!
santo_trafficante написа:Защото от Швейцария не са ръждилници...Купувал съм си коли от Германия,Швейцария,Австрия и Италия...всичко е до късмет при употребявана кола.
PabloEscobar написа:IceHeart написа:Иначе бъх посъветвал колегите да не взимат коли от Германия, по гнили от тях няма!
Не съм напълно съгласен с теб. Всичко е до колата и как е била поддържана преди това. Не забравяй, че няма лоша кола! Има лоша ценаВ крайна сметка всичко опира до парите.
едит: Според мен няма нищо по-добро да намериш кола от собственик в Германия. Да ти даде всички
документи, да говориш с него, да ти обясни какво е правил по колата и какво трябва да се направи. А и да се пазариш със собственика е много по-сладко отколкото с мангала от автокъщата. Ще дам един пресен пример: миналата седмица ходих за един пасат б5.5 от 6900 се разбрахме на 5700
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта