Хенди измама! Една сага в 2 части или никога повече Handy!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хенди измама! Една сага в 2 части или никога повече Handy!
http://www.btv.bg/action/predavania/hratkite Вече го има това с измамата на Хенди пуснете от 29 минута 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
имаме много позитивен развой на нещата!
благодарение на патардията, която се вдигна покрай тоя случай, както и ексклузивно благодарение на преките действия на rosy днес М-тел се свързаха с мене и ми дадоха входящ номер на жалбата, с който жена ми да отиде в най близкия център на М-тел за да се заличи документално цялата простотия на отрепките от хенди.
хепи енд.
благодаря от все сърце на всички, които помогнаха с такова желание! това е начина! всички трябва да заставаме едни зад други в такива моменти, защото всички сме потърпевши! така се създава отговорно общество! само така няма да има своеволия на монополисти и "големи" клечки.
обществото е сила! а тоя форум-още по голяма сила!

благодарение на патардията, която се вдигна покрай тоя случай, както и ексклузивно благодарение на преките действия на rosy днес М-тел се свързаха с мене и ми дадоха входящ номер на жалбата, с който жена ми да отиде в най близкия център на М-тел за да се заличи документално цялата простотия на отрепките от хенди.
хепи енд.

благодаря от все сърце на всички, които помогнаха с такова желание! това е начина! всички трябва да заставаме едни зад други в такива моменти, защото всички сме потърпевши! така се създава отговорно общество! само така няма да има своеволия на монополисти и "големи" клечки.
обществото е сила! а тоя форум-още по голяма сила!

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
А някакви последствия за Хенди ще има ли?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
тепърва има думата КЗП... 

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
vaskoto1 написа:ексклузивно благодарение на преките действия на rosy
Как беше тва с "форум за взаимопомощ".... А къде е форумния помагач

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Мтел в момента толкова са затънали в ла*ната с новата си билинг система, че всякакви такива действия на техните партньори им вкарват допълнителен автогол. Само се чудя кога ще им дойде акъла и ще престанат да си сътрудничат с хенди. Браво на rosy за оказаната помощ
Колега това не е единствения случах в "Хенди" Приятелката ми си купи телефон Самсунг 5230 с карта на Ментел на името на баба и защото тя още не работеше и нямаше как да го купи пък баба и беше лоялен клиент и нямаше неплатена сметка от както има карта някаде около 2 години и взехме телефона с картата и я ползва 1 месец и след като платхме напълно маниполирана сметка тя реши да не позлва картата и да си плащаме таксата.Плащахме си редовно таксара всеки месец по 9.90лв и преди месец някаде бабата се обади,че телефона и е спрян,а сметката си е платена и отиваме в Мен-Тел и какво да видиш ти телефона на приятелката ми има сметка 256 лева и
ние с нея в шок от къде?
И да видиш ти от къде
Тея фъфльовци от Хенди направили така,че телефона да се плаща на 2 сметки 1-та сметка е таксата за тарифния план а другата е била без да ни кажат за изплащане на телефона демек 9.90лв тарифен план и 9.90лв телефон и сега понеже 6 месеца не са били погасявани таксите за апарата и договора бил прекратен и трябвало да заплатя всички такси до края на договора.
И сега какво? Заради фъфльофците от Хенди и мушениците от Ментел сега жената няма телефон

И да видиш ти от къде

И сега какво? Заради фъфльофците от Хенди и мушениците от Ментел сега жената няма телефон

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Бре има много потърпевши от тия оператори, но МенТел, ще има доста ядове!
Много се радвам че има развитие по случая!
И едно голямо ЕВАЛА, на rosy (дано му махнат вечният бан
)
Та чакаме развитие по темата, нека МенТел, да платят малко неустойка, та да видят какво е да имаш да даваш!
Много се радвам че има развитие по случая!
И едно голямо ЕВАЛА, на rosy (дано му махнат вечният бан

Та чакаме развитие по темата, нека МенТел, да платят малко неустойка, та да видят какво е да имаш да даваш!
Колеги трябва да има още протести и то с повеч хора сега на 20 март пак ще има протести срещу мобилните оператори да излезнем и ние да покажем,че не сме робски народ 

mitakathvp написа:пуснете от 29 минута
Те са само 5.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl търси вдясно (или под видеото) тект "Капан за пари".
По темата , не слушан никакви продавачи , не ме интересуват никакви оферти от мобилни оператори и спя спокойно
По темата , не слушан никакви продавачи , не ме интересуват никакви оферти от мобилни оператори и спя спокойно

Exell написа:velinsl търси вдясно (или под видеото) тект "Капан за пари".
Благодаря видях го. По-късно ще го изгледам.
Добре правиш по въпроса. На`й`-добре да се чете по 2,3-5 пъти преди да се подпише каквото и да било.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Честито Васко за хепи енда.
Все пак хубаво е да си седи тук темата, защото целта е колкото може повече хора да я видят и да не се прецакат с телефон от хенди.
Представяш ли си колко народ има по улиците, които нямат тази възможност за онлайн комуникация и форумна патардия? Те си седят с по един четвъртит в гъза, жалват се в Хенди, там ги отсвирват и дотам... Продължават да си седят с четвъртития отзад.

Все пак хубаво е да си седи тук темата, защото целта е колкото може повече хора да я видят и да не се прецакат с телефон от хенди.
Представяш ли си колко народ има по улиците, които нямат тази възможност за онлайн комуникация и форумна патардия? Те си седят с по един четвъртит в гъза, жалват се в Хенди, там ги отсвирват и дотам... Продължават да си седят с четвъртития отзад.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”