kiki1 написа:Сигурно за това хора чакат по 2 седмици,че са големи драмите при негоПък и надали тепърва ще се учи да сменява нещо по мотора
сигурно .. затова на едно "негово" Ауди му извадихме кобилици и "аспиринчета" за още един двигател от главите

kiki1 написа:Сигурно за това хора чакат по 2 седмици,че са големи драмите при негоПък и надали тепърва ще се учи да сменява нещо по мотора
Vanich написа:Колата е Ауди А4 2003г, AVF мотор с 6ск. пробег 300 х.км.
След като смених маслото /оригинално за ПД/ преди 5 х. км. съм долял 2 литраЧесто си я понастъпвам, но този разход със сигурност е в повече.
Иначе двг си работи перфектно,нисък разход много добър вървеж. Сменил съм тандем помпата преди 3х.км. и ремонтен комплект на дюзите. Има омасляване по капака на двг, но е много малко. Вентоман е правил гореописаните ремонти и според него моторчето е в добро състояние.
Някои ако имал подобни проблеми с ПД да сподели!
santana1 написа:Интересно какво ще каже Вентоман в този случай.Все трябва да имат логично обяснение на нещата.Все пак колегата е дал една торба пари и нищо!
niks76 написа:колко е компресията на всеки един цилиндър?
като сваляхте главата имаше ли вкопани клапани и къде е увели4ена горивната камера?
Ventoman написа:kiki1 да изкарвам ли кирливите ризи на яве на прехваления майстор от враня Мишо.
А и не една баталясана от него кола ми е идвала. Просто по добре е да не говоря.......
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: pspetkow и 37 госта