milenski75 написа:колега,бягай на далече от дигитал тунинг.колегата от горния пост ти е казал точния човек,аз съм с негов софт вече 30000 хиляди километра и нямам никакви проблеми.поздрави
30 000 хиляди=30 000 000, бива си я тая кола

milenski75 написа:колега,бягай на далече от дигитал тунинг.колегата от горния пост ти е казал точния човек,аз съм с негов софт вече 30000 хиляди километра и нямам никакви проблеми.поздрави
anio81 написа:Продавам оригинални гумени стелки за голф 6.jetta 2088 год и siroco 2008 год.почти нови.40 лв.0899 71 97 03 ангел.работя с еконт.снимки на меила
diana_kl написа:Аз имам опел тигра.Моята тигрица първо гори много масло ,като казвам много ,за две седмици доливам по 400 л.
fifcho написа:Не знам момци, тва ако се случи на мене сигурно северозападния манталитет ше надделее, и ше улетим с кубинката у вратата. Като знам тия колко са нагли и безочливи направо ми иде да им сервирам мъдата фламбе
emiltd написа:подкрепям напълно
През 1999г.,баща ми си купи Форд Орион 88г. 1.6Д(нов внос) на външен вид отличен,двигател също,след 3 месеца започна да хвърля по малко антифриз,а малко след това на път за село при скорост от около 80км/ч едната релса на шофьорската седалка се откърти от купето и опря в пътната настилка,зад колата заизлизаха искри като от ъглошлаиф,някак си успяхме да прикелемезим работата за да се приберем обратно в града,установихме яко ръждясало купе.Седмица по-късно форда беше продаден 3 пъти по-евтин от закупуването си на един смелчага от ромски произход(те си тачат марката),като му беше обяснено за ПРОБЛЕМИТЕ!!!Бащата си купи голф,а малко по-късно Пасат Б3.5,който кара и до днес.
Просто споделям опит,колегата все пак ще прецени за себе си коя марка да избере.
enchokadiyski написа:кукупувам табло за голф 3 1.6 пълна инжекция
JoJoooo написа:Нека не липсвам и аз
lokva написа:Колеги това е понеже не се спазва технологията. видители бензиновоз да раазтоварва по добре не спирайте на въпросната бензиностанция. При разтоварване се разбърква мъртвият обем вода който е на дъното на всяка една цистерна.....
е ти намери какво да му пожелаешIceHeart написа:Каквото и да каже човек е излишно! Желая ти къснет и много здраве, и чакаме още промени по колата!
п.п Дали има ТТ с табло на Г2
tigura_ot_kotel написа:Колеги помагайте моля ви колата е голф 3 1.9 ТДИ 90 коня 1З мотор.до скоро имах тресене на 4-та и 5-та от 1600 до 1900 оборота се едно 1-ва газ и му включвам 4-та,но не винаги и в повечето случаи със рязко натискане на газта няма проблем или съвсем леко тресене,а от вчера почна и да ми го прави на 3-та скорост не толкова много,но пак го прави със рязка газ го няма изобщо... сменил съм тампоните на двигателя ходил съм на диагностика и казаха че не е по мотора проблем и вече не знам![]()
![]()
![]()
tigura_ot_kotel написа:Решението е Вальо-Вентоман много точно и разбиращо от работата си момче,а и не взима скъпо....
продава се за 2700лв в перфектно техническо състояние , с музиката зимни летни гуми от Русе съм тел. за повече инфо 0883359071 Колата сега е с зимните гуми които са купени преди 3 месеца чисто нови не 2-ра ръка ... има и летни ниско профилни гуми с лети джанти 15 но малко е рано за тчх за това не се виждат :Д Колата е на 200 хил. километра .. Оригиналното рекаро което е за голф Музиката е доста добра за парите които имах да вкарам :Д само захранващия кабел му броих лятото 60 лв И НЕ ОСТАНА МЯСТО ДА ПРИКАЧА ДА СЕ ВИДИ И БОКСА
ПРОДАВА СЕ ЗАЩОТО ИМАМ ОЩЕ 1 КОЛА А В ТАЗИ КРИЗА ТРУДНО СЕ ПОДДЪРЖАТ 2
Прикачени файлове:
1.jpg
Прикачени файлове:
2.jpg
Прикачени файлове:
3.jpg
Прикачени файлове:
4.jpg
Прикачени файлове:
5.jpg
iv0_bs90 написа:аз никъде не съм виждал разделение за турбо. примерно едното турбо да пише че е специално за дизел и нестава за бензин и обратното, турбото си е турбо
dimi dimov написа:малко е рано но все пак,ако има колеги от Варна и Шумен които ще ходят на сбирката в Крушун,да се обадят да пътувам с тях.От Нови пазар съм и най вероятно ще съм сам,така че пишете
calm написа:Казваш, че не разбираш от автомобили- Голфа е твоята кола. Просто защото няма какво да му разбираш. Той е Голф. Не се чупи, върви на пушка... абе Голф![]()
Ако си единаквзимай Голфа.
Полото е гей.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта