JoroHondata написа:... в случая беше спукан двигателя на танк Т-72, и машината вече се използва по предназначение от Института!

С БАН да си няма човек пререкания!
JoroHondata написа:... в случая беше спукан двигателя на танк Т-72, и машината вече се използва по предназначение от Института!
kalinchev написа:голф 4 1.6 101к.с.
Година:1998
Километри:135000
Врати:4
Цвят:Черен
Климатпоник
Стерео
Централно
Серво
Ел. стъкла
ел.огледала
Ксенон
Аir bag
ABS
Aларма
Партроник
напално обслужена преди 5000км,застраховка до 09.11,джантите са 17-ки
0883 305979 begin_of_the_skype_highlighting 0883 305979 end_of_the_skype_highlighting
basketplayer написа:бензин ли е ?
saltero написа:Тъй моят случай е така..
Откраднаха ми телефона на Бъдни вечер 24.12.2011. Отидох до Районното полицейско управление чаках дознателите 3/4 часа да се върнат след акции. Подадох жалба и документ до началника на отдела. Имам познати полицай, но всеки казва щом си подал значи ще ти бъде търсен и намерен. Телефона е NOKIA N73 ME може сега да не е много скъп, но за мен беше ценен. Дадох си IMEI номера в жалбата, но май ще си остана с чакането и надеждата. Тези дни получих писмо от Районна Софийска прокуратура и много се зарадвах..казах си " ее щом е образувано досъдебно пройзводство и подписан документ от прокурор значи нещата са задвижени.." да ама ходих да направя справка в РСП и жената провери и е заведено дело срещу неизвестно лице. Това ме навежда на мисълта, че май ще ми потулят случая до някой месец. Аз подочух, че сега много не се занимавали с търсене на телефони, защото като отидох да подавам жалба беше пълно с хора в полицейското управление( кой с откраднати колонки на кола, някви цигани си търсеха откраднах черен кон, трети лични карти.. и т.н.), но все пак ще се надявам някой ден да си видя телефончето..![]()
fifcho написа:Мен като ме ядоса некоя колежка просто и казвам: - Набивам ти го и си легам
GREEN_lADY написа:Това "явление" се наблюдава все по-често, станали са много смели и нагли.Ма то после им се връща тъпкано! ... не в дупето,не в дупето![]()
jorodrumev написа:Смотаняк само можеш да ми дърпаш лай*ото и като излезе да го кръстя на теб))
LILO&STICH написа:bobocamaro написа:LILO&STICH написа:Очакваме включване от дамите
Ма разбира се, какhttp://www.wmpcs.com/index.php?main_pag ... ducts_id=5
Поръчка в представителство на Кarcher
дами бе,не гейове
kristianatanasov написа:KadROo написа:Момчета като можете да минете за без пари с пистолета..... какво толкова го обсъждате
Ееее кажи каде са тея пистолети без пари да взема 5-6
ChimeyJimmey написа:vladimir666 написа:В БГ няма да го збранят споко сега го уча това колеги точно за видове лампи
Ох, как се успокоих...
Сполай ти, юначе!![]()
Сега вече няма да се будя нощем с вик, потен и разплакан...
hooligans написа:kristianatanasov написа:hooligans написа:А има ли риба, или по добре дома в ваната да хвърляш
За толупи гаранция!!!Аз там само за това съм ходил!Иначе съм виждал на брега кожа от костур колкото брошура на Метро![]()
А защо е толкова евтино?
А за кожата, аз съм виждал с люспа колкото разгърнат каталог от метро
http написа:Искам да използвам темата за едно въпросче относно показателите на таблото.При превключване на на опциите ми дава ......
....... и още две опции, които честно казано не знам за какво са, но и на двете ми дава малки стойности......
gancho написа:Като се оправи времето -настъпи ги тия 150коня-ще се оправят малките стойности
znainainai написа: Толкова трупове и у авто морга няма,чак почнах да се замислям дали ръждата не са я измислили VW а не Opel.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта