Сутрин като запаля колата (Г3 1.6 АБУ) се чува една придрънкване по скоро дзънкане след 1 мин след като работи двигателя и изчезва или като подам газ и изчезва - преди го нямаше - скоро смянях съединител и направих реглаж предница.
От какво може да е - че е много дразнещо?

Странен шум
- lukavia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти колега и аз съм със същия двигател и мотор и при мен от известно време се появява този шум и после изчезва не знам от какво е.Сутрин когато е студен дригателя и запаля се получава по някога, но при подаване на газчица изчезва и след това през целия ден го няма.Ако разбереш от каде идва шума пиши.
Успех !!!
Успех !!!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
CBET написа:джънка само сутрин на студен двигател, като на ламаринка консервена кутия. Казаха ми че може да е от изпускателната система да има нещо разкачено. Тия дни ще я кача на канал да вида да не е от това...........
Ето това вече е уточнение .Може някой гумен тампон по изпускателната система да е скъсан или разтеглен и да опира някъде.Може и в някое гърне да има откачена преграда. На канал и някой да подава газ а друг да гледа и слуша отдолу откъде дрънчи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”